Sommeren er over os – denne gang er sommeren endnu bedre end den plejer at være. Vi købte nemlig en kolonihave i foråret, og har lige siden brugt utroligt megen tid derude, især fordi både hus og have havde set bedre dage. Så der er gået megen tid med damage control – men også en del tid med at få sået og sat og lagt i køkkenhaven, og det nyder vi godt af lige for tiden skulle jeg hilse og sige.

kolo i marts

Således så drivhuset/udestuen ud sidst i marts da vi overtog det, rimelig shabby kan man vist roligt kalde det.

huset i marts

Som det kan ses på billedet var hverken hus eller græsplæne helt i top da vi overtog haven, men det begynder efterhånden at ligne noget.
Du kan følge historien om haven og vores arbejde på min kones blog lige HER
Men ellers sådan en dag som idag hvor der i hvertfald her i Vendsyssel er næsten 25 grader er det ikke lige umiddelbart mad der tænkes mest på, dog skal vi jo have noget at spise og i aften står den på noget så lækkert som hummerhaler på grillen, du kan se hvordan jeg plejer at lave dem lige her på Siden
Jeg håber du har en rigtig god sommer og kommer til at have en god ferie, nu vil jeg nemlig slutte af for denne gang og kommer i haven og drikke en kop kaffe i skyggen.
De bedste sommerhilsener Christian