Tilbehør til Weber grill

#Reklame

Find rundt i junglen af tilbehør til din Weber grill

Jeg har taget den umulige udfordring op; jeg har nemlig tænkt mig at hitte rede i, hvilket udstyr der findes til Weber – og give videre til dig, hvilke kvaliteter jeg ser i tilbehøret. Det er selvfølgelig helt og holdent individuelt, om man har lyst til at investere i tilbehør, men jeg håber, at du her på siden i hvert fald har et godt overblik over, hvilket tilbehør der findes og fordelene ved de forskellige former for tilbehør.

Min erfaring siger mig i hvert fald, at det rigtige tilbehør er det, der skal til for at få bedre grillaftener – og bedre grilltilberedte måltider. Så lad os dykke ned i de forskellige typer af tilbehør med det samme.

Optændingen kan smages

Hvis vi skal starte det helt basale sted, så er det klart, at du er nødt til at have tilbehør til optænding for at kunne skabe en fantastisk smag. Det vil sige, at vi snakker kul, briketter og træpiller. Ved at tænde op for brændsel af bestemte træsorter, kan du tilføre smag til det, du griller.

Weber tilbyder både briketter, trækul og træpiller, så uanset hvilken type af grill du ejer, kan du anskaffe dig brændsel, der tilfører ekstra god smag. Træbriketter fra Weber er også fordelagtige, fordi du vil undgå skadelige kemikalier og bruge brændsel med en imponerende brændetid.

Ejer du en kulgrill, er en grillstarter og optændingsblokke selvfølgelig også en nødvendighed. Jeg kan varmt anbefale de grillstartersæt, som Weber tilbyder. Her får du både optændingsblokke og en grillstarter, så du kun mangler en lighter til at tænde grillen. Jeg har selv en stormlighter, så jeg hurtigt kan tænde op i grillen, ligegyldigt om det blæser godt udenfor.

Opnå en enestående smag af grill

Når du gerne vil sætte prikken over i’et under grilltilberedningen, så skal SmokeFire-træpillerne fra Weber have din opmærksomhed. SmokeFire er en serie fra Weber, der er udviklet til at give den perfekte smag til grillretter. Jeg må bare indrømme, at det er lidt blæret at kunne give sin oksekødssteg en røget baconsmag ved at bruge SmokeFire – Hickory. Dét er virkelig noget, der taler varmt til mit grillelskende hjerte.

Mine tænder render også næsten i vand, når jeg kigger nærmere på de forskellige former for røgplanker og -træ, der findes fra Weber. Jeg har forsøgt at liste et udpluk her:

weber røgflis

Røgflis af forskellige træsorter: æbletræ, bøgetræ, whisky osv

Gå til butik
weber wood wraps

Wood wraps til indpakning af stege. De fås bl.a. af cedertræ og kirsebærtræ

Gå til butik
weber - røgflis til kød og fisk

Røgflisblandinger, der er lavet til former for kød: svinekød, oksekød og fisk/skaldyr

Gå til butik

Alle de forskellige røgprodukter kan bruges direkte i grillen, men hvis du (ligesom jeg) godt kan lide at gøre det lidt ekstra, kan du også købe en SmokeBox eller en koldrøgningsbakke, så du for alvor kan tilføre røgsmag til dit kød.

Fuldend grilloplevelsen med det rigtige udstyr

Min generelle holdning til tilbehør er, at jeg gerne investerer pengene i det rigtige udstyr, hvis det er noget, jeg ved, vil gøre, at jeg bruger min grill oftere. Jeg vil f.eks. aldrig kunne klare mig uden en grillsten til at gøre mine pizzaer lækre og sprøde – eller et rotisseri til at holde anden saftig på juleaften.

Her er en oversigt over, hvad der ellers har fanget min opmærksomhed af tilbehør fra Weber:

Weber stegeholder

Stegholdere til kylling og steg

Gå til butik
Weber rotisseri

Rotisserier til tilberedning af saftige fjerkræ

Gå til butik
weber grillbakke

Grill- og foliebakker til tilberedning af mindre råvarer

Gå til butik
Weber grillredskaber

Grillredskaber i form af grilltangsæt, pincetter og paletter

Gå til butik
Weber termometer

Termometer og timere til at sikre en perfekt tilberedning

Gå til butik
Weber stegeplader

Stegeplader til grill

Gå til butik

Jeg er aldrig i tvivl om, at når jeg køber Weber, så køber jeg i høj grad også kvalitet, som jeg kan nyde godt af, hver gang jeg griller fremover. Jeg har i hvert fald aldrig fortrudt at købe tilbehør til min grill, fordi det altid har gjort en stor forskel for de retter, jeg har tilberedt over grillen.

God grill-lyst fra nordjyden!

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)