Altangrill

Alt du skal vide om køb af altangrill

Har du en hyggelig altan, og er du på udkig efter en grill til din altan? Så er du havnet det helt rigtige sted. I kommuner som København og Aarhus bor rigtig mange mennesker i lejligheder – og hvis du er en af de heldige, der har en altan, kan jeg godt forstå, at du er nysgerrig efter at finde den bedste gasgrill til altanen.

Det første, du skal gøre, inden du køber en altangrill, er at undersøge de ejendoms- eller husregler, der gælder for din lejlighed. At grille på en altan kan nemlig medbringe brandfare, og derfor kan det være forbudt at grille på altanen. Her er det både ejerforeningen, andelsforeningen og de lokale brandmyndigheder, der kan have gjort altangrill forbudt.

Reglerne kan variere fra bolig til bolig, hvor nogle f.eks. tillader de mindre grill, forbyder andre det helt. Det er vigtigt at følge reglerne for åben ild på altanen, selvom det kan være meget fristende at tilberede måltider i ægte sommer-humør på altanen. Din sikkerhed er selvfølgelig 1. prioritet.

En lille altangrill, hvis pladsen er træng

Der findes mange forskellige grillmodeller – helt ned i de mindste størrelser, der stort set kan placeres på alle altaner, uanset hvor lidt plads du har.

Der er f.eks. den populære lille gasgrill fra Weber; modellen Q1000. Det er en model, der trods sin lille størrelse nemt kan opfylde dine grillbehov. En grill, som jeg selv har og bruger meget til at tage med på tur.

Ellers har jeg luret lidt på en altan grill fra Morsø. Modellen Morsø Balcone Elgrill med en grillrist i det velkendte støbejern fra Morsø. Elgrillen kan både stilles på et bord, en opsats eller hænges på et gelænder. Det gør altså, at du nemt kan montere grillen der, hvor det passer dig bedst!

Med en altan grill er du sikret en dejlig udeoplevelse og gode sommeraftener med mad på grillen, til trods for at du bor i lejlighed. Alle har ret til gode grilloplevelser – uanset plads. Fordelen ved at eje en lille altan grill er også, at den er nem at tage med, hvis du f.eks. skal i sommerhus, på strandtur eller lignende.

 

(Links/knapper er reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)

 

2022-04-13T11:19:01+00:00
Go to Top