December er snart over os, og det er igen tid til at julehygge og have skønt samvær med familie og venner.

 

December starter på søndag, med den første søndag i advent og 1 december. Så er det igen blevet tid til julehygge og samvær med familien og vennerne, og bare geare godt ned i tempo og nyde den skønne juletid. Det er tid til at lave alle de gode klassiske juleretter, som medister og flæskesteg og endelig ikke at forglemme risengrøden. Det er alle de gode smage vi kender fra barndommen, som igen skal vækkes til live og vi skal mindes de gode tider vi har haft.

Der skal også pyntes op til jul, så vi alle kommer i den rette stemning ,for det er vigtigt at have en god julestemning her i december, og så er det jo altså bare hyggeligt med en gang nisser og julepynt i hjemmet.

 

Men mest af alt glæder jeg mig nok mest til at få lov til at lave julemiddagen, for første gang i mit liv er det mig der skal stå for maden til jul. Det bliver en kæmpe oplevelse for mig, for jeg er jo helt pjattet med at lave mad, men det har jo altid været min mor eller anden af kvinderne i familien der har stået for julemaden. For sådan har det jo altid været, men ikke i år, nej der er det sandelig blevet min tur til at lave maden. Derfor skal der heller ikke mangle noget i år, så vi skal have, and, medister,flæsketeg og kalkun. Vi bliver ikke så mange mennesker, men vi alle hver især gerne have noget forskelligt, og så for at ingen skal føle sig snydt laver jeg bare det hele. Og så er der godt med rester til de resterende jule dage hvor man bare skal gå og hygge sig med sine gaver og sine venner og familien.

 

Jeg satser stærkt på at få lagt nogle juleopskrifter ind i løbet af december.