Denne uges madplan er lidt præget af fødselsdage og farvel signings middage (hvis det ord kan bruges)

Mandag: Helt klassisk tomatsauce med pasta og frisk revet parmesan – serveret med lidt godt brød, men vi sender tanker afsted mod vores drivhus og håber på snart at kunne høste friske tomater derfra.

Opskrift på tomatsaucen finder du HER.

 

Tirsdag: Der spises ude, svigerfar har fødselsdag og det skal selvfølgelig fejres med maner.
Onsdag: Noget så almindeligt som rugbrød – men når det bare er engang imellem er det ikke så slemt.

 

Torsdag: Prøver en gang flødestuvet pasta/kylling/svampe gryde ret som jeg tænker kan være spændende, hvis det går op i en højere enhed kommer opskriften ind her på siden.

 

Fredag: koteletter i fad, dog uden fløde – men med en langtidssimret tomatsauce som bare får tid og kærlighed nok til at blive cremet og lækker. HER finder du linket.

 

Lørdag: Maden sørger svigermor for – den yngste svigerinde tager afsted på efterskole det næste års tid, så vi skal lige sige ordentligt farvel til hende så hun forhåbentligt kan finde på at komme hjem igen.

 

Søndag: Vi får besøg af nogle venner, jeg tænker det er på tide at få vækket min Chicken Gumbo til live igen, det er alt for lidt jeg har fået lavet den de sidste par år, hvilket ikke er godt nok. Jeg har endnu ikke fået opskriften lagt ind her på siden endnu, men det kan jeg så passende gøre når jeg har lavet det igen, indtil videre er her opskriften ovre fra min kones side HER

 

Det var madplanen for uge 32 – jeg håber du kan finde lidt inspiration i den.

 

/hav en god dag.