Madplan for uge 35 -2018 er klar.

madplan

Så er madplanen for uge 35 skrevet færdig, og der er netop blevet handlet ind til den.

Kender du det, når man er så meget igang med sine sager og det at være til – at man er nødt til at gå ind på ugenr.dk for lige at finde ud af hvad næste uge egentligt er. Det har jeg lige gjort, da jeg skulle til at skrive dette indlæg. Det er utroligt som de sidste måneder bare er fløjet afsted, men sådan er det vist når man har det sjovt – er det ikke sådan de kloge siger 🙂

Nå men der er altså lagt en madplan for uge 35 (jeg har lige tjekket) og den skal du have at se her, den er som altid præget lidt af rester fra søndagen inden – for på den måde starter man altid ugen lidt lettere ud.

  • Mandag: Rester af skinke culotte, skæres tynd ud og steges på panden og serveres i tortillas med grøn salat og salsa.
  • Tirsdag: Tunsalat med en god salat og groft flute. Vi er ikke vildt gode til at spise fisk herhjemme, det vil sige Eva kan egentligt meget godt lide det meste. Det er mig der stopper hele toget, jeg har altid foretrukket paneret fiskefilet som det eneste, men det er ved at blive bedre. Men altså tunsalat lugter da lidt af fisk, og så smager det bare altid super lækkert.
  • Onsdag: Bygotto med kyllingefilet. Vejret bliver koldere og det blæser mere, så er det på tide at få lidt af de gode efterårsretter på bordet – vi starter blødt ud.
  • Torsdag: Rester + rugbrød. Eva er sent hjemme, så Villy og jeg spiser hvad der er tilbage og supplerer med en rugbrøds mad hvis der ikke er nok.
  • Fredag: Pizza hjemmelavet. Endelig endelig er afbrændingsforbuddet ophævet, godt nok noget tid siden. Men nu har jeg endelig tid til at få sparket gang i min fede pizzaovn igen, jeg er stadig helt forbløffet over hvor gode pizzaer man kan lave i den, og hvor hurtigt det går!
  • Lørdag: Hel kylling i ovnen, serveret med en bund af grøntsager og kartofler.  Rema har sådan en smart grønt blanding, som så ud til at passe perfekt i bunden af fadet med kyllingen – på den måde får jeg lavet det meste af maden i et fad.
  • Søndag: Høns i asparges. Der er altid rester fra kyllingen, som passer perfekt til en gang høns i asparges. Jeg plejer altid at sætte en hønsefond igang med at koge, samme aften som vi har lavet kyllingen. På den måde får jeg maksimal smag ud af skroget, og jeg har gjort det nemmere for mig selv dagen efter.

Det var vores madplan for ugen der kommer, den er præget lidt af efterårets komme. Men efter den super lækre sommer vi har haft, så synes jeg faktisk at jeg glæder mig helt til at komme igang med mad der passer til efteråret. 

Jeg håber også at efterårets weekender kan byde på lidt mere bagetid, jeg synes det kunne være sjovt – som Villy bliver ældre at tage ham mere med i køkkenet og ikke kun det salte. Jeg tror både han og jeg, ville sætte stor pris på at bage småkager med sjove former – der findes jo mange spændende udstikkere.