Madplan for uge 32, er hermed planlagt og købt ind til.

madplan uge 32 2019

Så er ferien slut, og hverdagen starter igen – derfor er det også på tide at få skudt gang i ugens madplan endnu en gang.

Vi har alle 3 herhjemme haft ferie sammen i 3 uger, så det har bare været super skønt og vejret har været helt igennem fantastisk. Derfor har aftensmaden også været en del “lettere” end til daglig, men det er simpelthen ikke nemt at spise særlig meget når der er 28 grader – luksusproblem der er til at holde til. Men nu er det altså ved at blive nogenlunde mere tilforladelige temperaturer igen, også i forhold til at skulle stå i køkkenet og lave mad.

 

Men her kommer madplanen for uge 32:

Mandag: Pizza skal der på menuen, vi har grundet opstart efter ferie valgt den nemme udvej, og købt et par stykker fra frost i Rema. De er faktisk helt tilforladelige deres pizzaer – men de slår selvfølgelig ikke dem man selv laver. Du finder forresten opskriften på en lækker kartoffelpizza lige her.

Tirsdag:  Pasta med en blomkålssauce skal der prøves, det var en opskrift Eva faldte over forleden – så det er hende der sørger for maden denne aften.

Onsdag: Æggekage – god klassisk æggekage med bacon og de sidste rester af purløg fra haven. Det er nemt at lave og smager dejligt.

Torsdag: Kartoffelmadder med kartofler fra haven, serveret med en hjemmerørt mayonaise og lidt bacon til. VI har været heldige med kartoflerne i år, så vores kartoffelbed bugner stadig med lækre kartofler – så vi tager et par gode skiver rugbrød med kartofler til.

Fredag: Kyllingebryst på bund og kartofler, løg, peber og hvad grønstsagsskuffen ellers kan byde på. Efter et kvarters tid i ovnen, får det selskab af en kvart liter piske og så kan det ellers nogenlunde passe sig selv. Mens vi render rundt og laver noget i haven, eller forsøger at følge med Villy.

Lørdag: Sammenkogt ret a la boeuf bourginon – vi har en portion oksetern fra Rema i fryseren som vi skal have spist. Så det bliver noget rigtig simremad, med lidt rødvin og en kartoffelmos på kartofler fra haven. 

Søndag: Om søndagen forsøger vi altid at lave noget, som kan give rester til mandagen – så starter ugen ligesom lidt lettere. Denne søndag bliver det en gang lækker hjemmelavet lasagne. Hvis du gerne vil spare lidt på oksekødet og klimaet, kan jeg også anbefale en gang vegetarisk tomatlasagne – især nu her hvor det er til at få gode danske tomater.

Hav en dejlig uge.