Madplanen for uge 40 er klar:

madplan

Så er sidste hånd blevet lagt på ugens madplan for uge 40, og den ser således ud:

Mandag: Fiskefrikadeller med persille sovs og kartofler. Vi er ikke alt for gode til at få spist fisk herhjemme, derfor forsøger vi at tillempe den lidt – ved at spise fiskefrikadeller. Bevares, det er ikke fed fisk såsom makrel og sild så det er nok ikke engang halvt så sundt. Men det er da bedre end ingenting, og det smager bare skønt.

Tirsdag: Rester fra fryseren, af koteletter i fad.  Det er altid rart med rester i fryseren, derfor laver jeg også altid en stor portion når det er simremad ligesom det her. Men det er altså nødvendigt at få det spist, ellers ender man med at fylde hele fryseren op med gode intentioner. Derfor er vi gået igang med projekt spis fryseren tom inden i fylder mere i den.

Onsdag: Spaghetti med kødboller: Mad ligesom i Lady og vagabonden, det er super nemt at lave og det smager bare rigtig godt. Og nu her hvor det begynder at ruske lidt i træerne, og det er ikke helt ligeså varmt som det plejer. Så kommer jeg gerne lige lidt ekstra hvidløg i, og en smule chili så vi lige får varmen indvendigt – og så smager det lækkert.

Torsdag: Kartoffel porre suppe: Torsdagene står igen på suppe, har vi vedtaget. For sådan var det altid før i tiden, da jeg spillede badminton om torsdagen, så kunne jeg ikke overskue at spise noget tungt mad når jeg kom hjem. Så det har vi tilbage på tegnebrættet, fordi vi vil egentligt gerne spise noget mere suppe.

Fredag: Grydesteg med kartofler og surt: Der var bud på noget oksegryde steg i Rema, så det har vi kastet os over. Jeg tænker det er noget med godt med tid, urter, boullion og noget rødvin. Så skal det nok ende med at smage helt hæderligt.

Lørdag: Vi satser på at blive inviteret i byen, eller det vil sige vi inviterer nok os selv. I tilfælde af alle planer fejler, har vi købt ind til pizza som lynhurtigt kan bages på verdens bedste pizzaovn. 

Søndag: Høns i asparges: Der er altid god tid om søndagen til at lave mad, eller det vil sige de søndage vi er hjemme er der. Så må der også godt kræses lidt for det, og på søndag skal det så være høns i asparges. For det kan vi vitterligt aldrig få for meget af herhjemme.

 

Nyt projekt:

Vi har startet endnu en hjemmeside op herhjemme, denne gang handler det mere generelt om vores indkøb af hus og planer om dette. Heldigvis er det hovedsagligt min kone der skriver derovre, så det hele er fagligt og sagligt korrekt. Du kan læse med HER: