Så er februar startet, og det samme er en ny uge. Det er altid lig med at der skal laves en madplan, så der er styr på ugen og vi kan få købt ind 1 gang i alt.

Denne uge er der lidt nyt på menuen, men det er fordi jeg især har kastet min kærlighed på falafler og den gennemtrængende smag af spidskommen. Men derudover er det nogenlunde som det plejer, dog forsøger vi at skubbe så meget groft gnavegrønt ind som muligt – da den 3 årige herhjemme ikke altid er særlig sulten til aften.

Madplanen for uge 5:

  • Mandag: Falafler med pitabrød og grønt, jeg forsøgte med en opskrift der bruger kikærter fra dåse. Denne her – men næste gang bruger jeg altså dem jeg selv laver. Dejen blev lidt for våd for mig, og det er nok ligeså meget min egen skyld.
  • Tirsdag: Porretærte med kylling og bacon, det er altid et hit herhjemme. Knægten synes det er sjovt at være med til at lave den, og det er altid lidt sjovere når han kan være med i køkkenet.
  • Onsdag: Flæskesteg med rødkål, kartofter og brun sovs. Bare fordi vi kan.
  • Torsdag: Biksemad, fordi det er der altid til at lave når man har fået flæskesteg dagen inden.
  • Fredag: Forårsruller med ris og karrysovs.
  • Lørdag: Kyllinge inderfiler, Naan brød, Hummus og gnavegrønt.
  • Søndag: Vi ser om der er rester, ellers må vi i fryseren og grave.