Madplan for uge 20 2018 kommer her:

Madplan for uge 20:

Bedre sent end aldrig, får jeg nu lagt ugens madplan op herinde. Det har været en uge der indtil videre, og formentligt fortsætter med at byde på voldsomt varmt og lækkert sommervejr. Men det sætter altså lidt nogle udfordringer op i forhold til hvad man orker at spise her i varmen, så det er blevet en madplan med let mad og lette løsninger.Da ingen af os orker at stå i køkkenet alt for længe når vejret er så lækkert.

Mandag: Kyllingefrikadeller – serveret i pitabrød med grønt til. Helt nemme kyllingefrikadeller af hakket kylling rørt op med lidt urter, rød peber og forårsløg og et enkelt æg. Pitabrødene købte vi godt nok bare.

Tirsdag: Kartoffelpizza – Selvfølgelig lavet på min pizzaovn, som jeg stadig er evig glad ved.

Onsdag: Rester af kyllingefrikadellerne fra mandag, her serveret med en gang pastasalat.

Torsdag: Porretærte – den smager bare så englene synger!

Fredag: God gammeldags æggekage.

Lørdag: kødsovs – sådan en rigtig lækker langtids simret ragu a bolognese og hvad man ellers kalder den, med kærlighed og rødvin.

Søndag: Enten spiser vi rester, eller også griller vi pølser – jeg kan faktisk anbefale at lave dine pølser selv. Vi gjorde det for nogle år siden, og det er stadig nogle af de bedste pølser vi har fået. Du kan se opskriften på min kones blog her.

 

Ugen virker til at blive præget af alt for lækkert sommervejr, og så endda kun her i Maj. Så det er virkelig med at håbe og krydse fingre for at det bare bliver ved. Samt at du har kølig rose og hvid vin nok på lager. Så kan sommeren bare komme an.