Madplan for uge 17 2018:

Beefdogs

Beefdogs – hotdogs med oksekød.

Så er det tid for næste uges madplan.

Så er det blevet tid til at få skrevet næste uges madplan ind, således at den kan komme lidt flere til gavn. Ugen står på sådan lidt sædvanlige travere, samt lidt nyt. Der skal jo forandring til engang imellem, jeg har sågar hørt at det fryder.

Det fine ved uge 17 som vi jo går ind i nu her lige om lidt, er at den for de flestes vedkommende jo kun består af 4 arbejdsdage, og det har jeg svært ved at brokke mig over. Men den næste periode er en rigtig arbejdstagers periode, fyldt med skønne helligdage og forlængede weekender. Især denne weekend, om end den ikke har været forlænget – så har vejret været helt igennem fantastisk.! Vi grillede både fredag og lørdag, sådan helt spontant fordi det er man nødt til når der er over 20 grader. Så vi endte også med at rokere lidt rundt på madplanen, så vi kunne få fyret op for de her lækre beefdogs på billedet ovenover. Lørdag fik den det helt store skud, da der blev grillet hummerhaler og drukket lidt skøn vin. Så er det altså slet ikke så ringe at have weekend, nej det er ej.

 

Men for nu at vende tilbage til næste uges madplan, så er den som følger:

 

  • Mandag: Rugbrød – jeg ved det er kedeligt, men vi skal i byen lige så snart villy er hentet – og så når vi ikke at lave det helt store.
  • Tirsdag: Karbonader, med grøn ærter og nye kartofler. Desværre ikke danske, jeg har endnu ikke fundet nogle i butikkerne (hvis jeg gør, er de nok så dyre at de smager af penge)
  • Kylling i tomatsauce, en af mine gode venner er kok og hjalp mig engang ved at komme på den her opskrift. Nu er den blevet en rigtig familie klassiker. 
  • Torsdag: Spinattærte – den er hurtig at lave, den mætter godt og den smager godt. – desuden skal vi jo have varme hveder om aftenen også. 
  • Fredag: Koteletter i fad, vi har jo fridag – så er der rigtig god tid til at få lavet en langtidssimret gang koteletter i fad. Jeg laver den altså uden fløde. 
  • Lørdag: Tunsalat i hjemmebagt naan brød. 
  • Søndag: Vi har en flæskesteg i fryseren som trænger til at blive lavet, så det halve bliver skåret i tern og bliver til en gryderet i uge 18, den anden halvdel bliver til helt klassisk flæskesteg med brun sovs og kartofler. (vi satser for en gang skyld på at det ikke bliver varmt)

Det var vores madplan for uge 17, jeg satser på det kan give dig lidt inspiration.

 

Konkurrencen på Aarstiderne kører stadig, hvor du ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev kan deltage i konkurrencen om at vinde en af deres grøntkasser.

Du skal blot klikke på banneret for at komme til siden.