Weber Q3200 gasgrill

Mine erfaringer med Weber Q3200

#Reklame

Jeg har kigget nærmere på Weber Q3200, fordi grillen fangede min opmærksomhed, da jeg for nyligt besøgte en god kammerat. Vi fik en god snak over en lækker omgang grillmad – og naturligvis også en kold øl eller to. Pointen er, at jeg kom til at kende Weber Q3200 og blev klar over de specifikationer, som grillen faktisk har, og de erfaringer vil jeg gerne dele med dig.

Hvis du har overvejet at købe Weber Q3200, har jeg her på siden delt ud af mine erfaringer med Q3200. Helt overordnet er det en rigtig fin Weber-grill i høj kvalitet, som du kan få til en exceptionelt god pris, hvis du køber den det rigtige sted.

Hvorfor vælge Weber Q3200?

Først og fremmest ser jeg Weber Q3200 som en vildt god gasgrill, som du kan bruge både til langtidsstegning, men også de hurtigere stegninger. Grillen har 2 brændere, hvor du både kan få direkte og indirekte varme – noget, jeg som ægte grillentusiast ser som et klart krav til en gasgrill.

Hvis du, ligesom jeg, også holder af at kunne stille fade med kød og grøntsager tæt på grillen, vil du blive begejstret for sidebordene, som der f.eks. kan være sparet væk på andre modeller. Jeg bruger også sidebordene til at lægge en steg, der skal hvile, før den skal serveres. Og apropos tilberedning af en steg kan du også nemt holde øje med temperaturen i grillen på låget af Q3200, hvor der er et indbygget termometer. Jeg vil nu også altid anbefale at bruge et kødtermometer, men det indbyggede termometer er en god indikator for, hvornår du bør regulere varmen.

Gasgrillen er nem at justere i temperatur, fordi Q3200 har en nem varmeregulering, hvor du undgår varmetrin, men bare kan regulere varmen, lige præcis som du ønsker. Tænd grillen op ved at trykke på knappen – og så er du inden længe klar til at tilberede lækre grillretter.

weber q3200 - nylonramme
weber q3200 - varmestyring
weber q3200 - elektronisk tænding
weber q3200 - sidebord
weber q3200 - støbejern
weber q3200 - brændere

Sådan kender du forskel på Weber Q3000 og Q3200

Indrømmet; jeg tænkte det samme, da jeg besøgte min kammerat – men hvad er så forskellen på Q3000 og Q3200? Ved første øjekast både på specifikationer og udseende kan man godt tænke, at det ligner meget den samme gasgrill.

Nu hvor jeg har kigget nærmere på det, har jeg lavet en overskuelig liste med de, for mig, vigtigste forskelle på en Weber Q3200 og Q3000.

De tre vigtigste forskelle på Q3200 og Q3000 er:

  • Q3200 er helt lavpraktisk lidt større. Selve grillarealet måler 65 x 46 cm på begge modeller, så der er rig mulighed for at tilberede flere ting på samme tid. Sidebordene på Q3200 er dog større, så hvis du ikke har meget plads, kan Q3000 være et bedre køb.
  • Hurtig optændingstid vil du opleve ved begge modeller, men Q3200 har elektronisk tænding, som kun kræver ét enkelt tryk. Q3000 har trykknap tænding, som kan kræve lidt flere tryk – men stadig en hurtig og nem optænding for begge modeller.
  • Der er små, men vigtige finesser på Q3200-modellen som f.eks. indbygget lys på grillens håndtag og en brødhylde på bagsiden af grillen, hvor du kan holde færdigbagte brød varme. De finesser gør oftest, at Q3200-modellen klarer sig bedre i tests end Q3000.

Det kan du glæde dig til ved Q3200

For mig at se er der mange glæder ved Q3200 frem for Q3000-modellen, selvom denne model naturligvis egner sig bedre til dig, der måske ikke har rigeligt med plads til en gasgrill f.eks. på en altan eller en mindre terrasse.

Personligt vil jeg formentlig købe storebroren (Q3200), fordi de ekstra finesser og funktioner bare er nogle, man helst gerne vil have med, når man i forvejen investerer i en kvalitetsgrill fra Weber.

(Links/knapper kan være reklamelinks og genere profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)