Den alsidige Q-serie fra Weber

#Reklame

Med Webers Q serie af gasgrill går man ikke galt i byen. Q grills kommer med et anderledes design, som fremstår mere sporty og kompakt end tidligere. De forskellige Q grills er ikke bare pålidelige, men er samtidig fixe, smarte og til at have med rundt. De små Q grills, som Q 1000, Q 1200 og Q 2200 egner sig perfekt til en lille terrasse, på en lejlighedsaltan eller til en tur på stranden.

Q serien har også mellemstore grills som Q 3000 og Q 3200, hvis man ønsker en lidt større grill med mere power. Det betyder, at q serien både egner sig til den store terrasse samt den lille altan og har power nok til et mangfoldigt måltid.

Udover det sporty og kompakte look har Q serien et mere kvadratiske look modsat den traditionelle kuglegrill, som vi kender fra kulgrillen.

En Weber Q gasgrill | Grillen til det meste

Weber Q gasgrills er brugervenlige og tidsbesparende. De er et fantastisk valg til en travl hverdag, idet Q seriens gasgrills kun tager 10 minutter at opvarme, inden de er klar til brug. Samtidig er de meget brugervenlige, idet de enten tændes med trykknaptænding eller elektronisk tænding, hvilket er endnu en af fordelene ved Q serien, da der ikke skal afsættes tid til at varme kullene op, bruges grillstarter eller optændingsbriketter. Q serien giver her ikke plads til undskyldninger for at skippe grillmaden en dejlig sommeraften eller sågar hele året rundt.

Find den bedste Weber Q gasgrill til dit behov

Men hvilken grill fra Q serien skal man så vælge? Vi har samlet de forskellige Weber Q grills og beskrevet dem med hver deres kendetegn, så du kan vælge gasgrillen, der passer til dig og dit behov. Alle gasgrills i denne serie er udstyret med grillriste i porcelænsemaljeret støbejern og en udtagelig opsamlingsbakke, som gør rengøring nem.

Weber Q1000 gasgrill

Weber® Q 1000 Gasgrill

Q 1000 gasgrillen har tændingsknap og en enkelt brænder, der bruger 2,49 kW/t. Grillen har et lavt gasforbrug, der stadig giver nok power til et godt grillmåltid. Grillarealet måler 43cm x 32cm. Brænderrørene er i rustfrit stål og er udstyret med trinløs varmestyring. Grillen bruger flydende propan – sælges separat. Disse små flasker gør, at Q 1000 grillen er let og mobil, så den nemt kan tages med omkring f.eks. til en tur i parken eller på stranden.

Weber Q1200 gasgrill

Weber® Q 1200 Gasgrill

Q 1200 gasgrillen har elektronisk tændingsknap, samme brænder og samme grilareal som Q 1000, men modsat Q 1000 grillen har Q 1200 to sammenklappelige sideborde på grillen til opbevaring eller andet. Grillen har indbygget termometer, så det er let at observere grillens varme uden, at man lukker varmen ud. Også denne grill har trinløs varmestyring og brænderrør i rustfrit stål. Dog bruges der her flydende petroleumsgas – sælges separat. Som Q 1000 er de små flasker også med til, at Q 1200 grillen er let og mobil, så den nemt kan tages med omkring.

Obs. Grillen bruger ét AAA-batteri til den elektroniske tændingsknap.

Weber Q2200 gasgrill

Weber® Q 2200 Gasgrill

Q 2200 gasgrillen er en lidt større grill, der også besidder en elektroniks tændingsknap – her bruges der også ét batteri i størrelse AAA til den elektroniske tændingsknap. Der er indbygget termometer, trinløs varmestyring, brænderrør i rustfrit stål. Grillarealet på Q 2200 er 54cm x 39cm og bruger 3,52 kW/t. Grillen bruger gas – flaskerne sælges separat.

Weber Q3000 gasgrill

Weber® Q 3000 Gasgrill

Q 3000 gasgrillen har tryktændingsknap og to brændere i rustfrit stål med et gasforbrug på 6,36 kW/t. Grillarealet måler 63cm x 45cm. Grillen har to aftagelige og sammenklappelige sideborde. Grillen står på en vogn med et åbent design og er indbygget med termometer og trinløs varmestyring. Vognen har to robuste hjul, som gør den nem at flytte med.

Grillen bruger gas – flaskerne sælges separat.

Weber Q3200 gasgrill

Weber® Q 3200 Gasgrill

Meget lig Q 3000 gasgrillen så har Q 3200 grillen to brændere i rustfrit stål med et gasforbrug på 6,36 kW/t. Grillarealet måler 63cm x 45cm. Grillen har to aftagelige og sammenklappelige sideborde og er indbygget med termometer, trinløs varmestyring og står på en vogn i åbent design. Vognen har to robuste hjul, som gør den nem at flytte med. Q 3200 gasgrillen elektronisk tændingsknap, som kræver fire batterier i størrelse AAA.

Til denne grill følger lys med håndtag, som gør det nemt at se madens tilstand, selvom man griller i solskin eller sent om aftenen.

Grillen bruger gas – gasflasker og batterier sælges separat.

Ekstra udstyr til din Weber Q gasgrill

Står man og har lyst til at opgradere sin gasgrill, så er der rig mulighed for at tillægge sig ekstra udstyr til sin Q grill. Der kan erhverves et rengøringskit, så man optimalt kan rengøre sin grill og vedligeholde denne. Et premium tangsæt kan heller ikke undlades, om man er derhjemme eller en tur på stranden, så er den kompakte spatel og tang uundværlig. Weber Q serien tilbyder samtidig lys til grillen med deres Grill Light, der passer til alle modellerne undtagen Q 3000 og Q 3200.
Et vandafvisende betræk kan tilkøbes, som sikrer, at grillen altid er klar til brug og kan stå ude hele året. Til de enkelte grills kan der også tilkøbes en grillbakke, stegeplader, varmehylder m.m.

(Links/knapper kan være reklamelinks og genere profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)