#Reklame

Hvilken Weber Spirit gasgrill skal du vælge? Få overblikket

Der er ingen tvivl om, at Weber er det ultimative inden for grill. Det er et mærke, der forstår sig på kvalitet og funktionalitet, og som ikke går på kompromis med det nogen steder i produktionen eller udviklingen. Særligt deres gasgrills er populære i Danmark, hvilket vi godt kan forstå, da de er klar på et øjeblik og har indbygget Flavorizer Bars, der sikrer den perfekte grillsmag.

Weber har efterhånden udviklet mere end en god håndfuld af gasgrills i forskellige størrelser. Den mindste serie er Weber Q-serien, som er Danmarks mest solgte gasgrill, fordi den fylder så lidt, kan sættes på en sammenklappelig vogn og generelt bare er handy.

Ønsker man lidt mere grill til haven til en god pris, er Weber Spirit-serien perfekt, mens Genesis er sagen, når det skal være lidt mere kræs på de lune aftener på terrassen. Endeligt er der Weber Summit-serien, som er det absolut ypperste med eksklusive detaljer og funktioner, som gør det muligt at eksperimentere på højt plan.

Weber Spirit gasgrill modeller

Inden for Weber Spirit gasgrill-serien er der udviklet flere forskellige modeller, som vi har samlet nogle af herunder og nøje beskrevet ud fra deres kendetegn. For selvom de ved første øjekast måske ligner hinanden i design og funktion, er der nu alligevel nogle små forskelle, som adskiller dem fra hinanden.

Weber Spirit Classic E-310

Weber Spirit Classic E-310 Gasgrill

Weber Spirit E-310 er en rigtig god og meget allround gasgrill med 3 brændere, hvilket gør det muligt at grille indirekte. Den har desuden en støbejernsliste, der gør det muligt at give maden et flot grillmønster.

Nem temperaturstyring

Grillen har en trinløs gasregulering, som gør det nemt for dig som bruger at styre varmen. Tændingssystemet foregår med Crossover og takket være det store grillareal, er der gode muligheder for at tilberede flere retter på én gang.

Weber Spirit Original E210

Weber Spirit Original E-210

Weber Spirit Original E-210 gasgrill minder meget om ovenstående model og har både et stort grillareal og trinløs regulering af gas. Den kommer desuden med et sidebord, der kan klappes sammen, så grillen ikke fylder så meget, når den ikke er i brug.

Bedst til direkte varme

Gasgrillen her har to brændere, hvilket gør den bedst til direkte varme. Den tændes med et Crossover tændingssystem og har to Flavorizer Bars til at give den bedste grillsmag. Låg, bund og Flavorizer Bars er porcelænsemaljeret.

Weber Spirit Original E310

Weber Spirit Original E-310 Gasgrill

Weber Spirit Original E-310 er udstyret med 3 brændere i rustfrit stål og har hele 2 sideborde, som gør det muligt at tilberede mad ved siden af eller bruge dem til krydderier og serveringsbakker. Den har selvfølgelig også porcelænsemaljerede Flavorizer Bars, der opfanger fedtet og forstærker røgsmagen i kødet.

God størrelse til familien

Gasgrillen er moderne og har så meget plads og gode funktioner, at den er perfekt til madlavning til 5-7 personer. Med det indbyggede termometer er det nemt at styre temperaturen og tilberedningen af kød og øvrig mad.

Weber Spirit Original E320

Weber Spirit Original E-320 GBS

Weber Spirit Original E-320 gasgrill har hele 3 brændere i rustfrit stål, 1 sidebrænder og sideborde. Sidebrænderen er smart, da den gør det muligt at tilberede andet mad ved siden af såsom sovs, grøntsager eller kogte kartofler.

God til BBQ

Som de andre modeller har den også Flavorizer Bars, der sikrer en god og røget smag på kødet. Men den er også eminent til BBQ, da den har et porcelænsemaljeret BBQ-system og indbygget termometer, som gør det muligt at grille til perfektion.

Inden for Spirit-serien findes der flere forskellige modeller, da der nu også er udviklet en Spirit II-serie. Ovenstående er dog nogle af de mest populære modeller, hvor der er garanti for et godt stykke kød hver eneste gang.

En Weber Gasgrill – find den rigtige grill til dig

Weber er for mange grillentusiaster det ypperste, man kan få. Men Weber henvender sig ikke kun til dem, der elsker at nørde omkring madlavning over grill. For med Weber Spirit Gasgrill er det muligt at få en grill til en god pris for dig, der bare godt kan lide et godt grillet stykke kød en lørdag aften på terrassen, men som samtidig også kan lide ekstra god kvalitet, og at den du har kan lidt mere end mange andre grill.

Fælles for alle Weber Gasgrill er, at de er hurtige at gøre klar og også meget hurtigt er varme nok til at gå i gang med at grille kød. Det gør det med andre ord muligt at grille på selv en hverdagsaften om sommeren, selvom der står andre ting på programmet, eller på en sommeraften, hvor man er kommet sent hjem – der er nemlig ingen briketter, der først skal varmes op. Den røgede smag er ikke noget, du kommer til at savne, da alle Weber Gasgrill er udstyret med de såkaldte Flavorizer Bars, som opfanger fedtet og brænder det af for at give den røgede smag.

Generelt for Weber Gasgrill gælder det, at alle kan være med, da deres gasgrill fås i forskellige prislejer:

  • Den handy Q-serie starter fra 2.299 kroner
  • Den gode Spirit-serie starter fra 4.299 kroner
  • Den lækre Genesis-serie starter fra 7.999 kroner
  • Den ultimative Summit-serie starter fra 27.999 kroner

Uanset hvad du er til, og hvad du har lyst til eller mulighed for at ofre på en Weber Gasgrill, får du kvalitet og funktioner, der er en tand bedre end modeller fra andre mærker i samme prisklasse.

Få overblikket over de forskellige grills der er at vælge imellem

Weber er gasgrill til perfektion, da der ikke er gået på kompromis et eneste sted. Spirit-serien er særligt god til de fleste danskere, fordi den ikke fylder mere, end hvad de fleste har plads til og også har funktioner, der gør det muligt at eksperimentere lidt på en lun sommeraften, hvis man har lyst til det.

Der er mange at vælge imellem, men vi har udvalgt de absolut bedste inden for Spirit-serien, så du nemt og hurtigt kan erhverve dig endnu en grill til terrassen eller skifte den gamle og rustne ud med en ny.

Der følger ikke gasflasker med i købet hos nogle af modellerne, da de skal købes separat. Det er desuden muligt at tilkøbe cover, så du kan beskytte din grill mod vejr og vind.

(Links/knapper kan være reklamelinks og genere profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)