Så er den fede pizzaovn Uuni Pro her.

Uuni pro pizzaovn

Den lækre pizzaovn Uuni pro fra luxury-outdoor.dk

Så er den nye og store! Uuni pro pizzaovn kommet til salg, og den er bare fed.

(dette indlæg indeholder affilliate/reklamelinks)

Den er faktisk ret så interessant, fordi den giver mulighed for 4 forskellige typer brændsel.

  • Træ: den kommer som standard kun med mulighed for fyring med træ.
  • Træpiller: ligesom med eksempelvis Uuni3 ovnen, er det også muligt at købe en pelletburner til Uuni pro. Det giver dig mulighed for at klare hele showet endnu nemmere.
  • Trækul: rigtig gode hvis du vil have den røgede smag, uden arbejdet i at sørge for brænde.
  • Gas: det er bare rigtig nemt.

Personligt synes jeg det virker meget spændende at man sådan kan skifte imellem brændstoffet, fordi man så har mulighed for at få en virkelig alsidig pizzaovn. Men jeg ville nok også nøjes med at købe en pelletburner, så jeg har muligheden for at fyre med træpiller som jeg kan på min uuni3. Jeg tror ikke jeg vil ofre pengene på at kunne bruge gas eller trækul, det løber hurtigt op i en del penge – samt jeg synes ikke det giver helt det samme. Altså jeg har ikke prøvet med gas, men jeg bruger altid trækul når jeg laver pizza på grillen. Og jeg synes egentligt bare det spiller rigtig godt med træpiller på uuni3, det går rigtig hurtigt med at blive varmt – og det er vildt nemt. Det fede ved Uuni pro udgaven her, er jo også at den som standard kører på brænde, så man får den der autentiske brændesmag/krydring. Dog uden at du skal varme et kæmpe stort ovnrum op, som man normalt skal på de store keramiske/murede pizzaovne som man også kan få. Bevares de er også meget fede og har også klart en vis charme. Men jeg har godt nok tabt mit hjerte til de her Uuni ovne, det er vildt hvad de kan præstere. Noget af det nye og rigtig fede ved Uuni pro ovnen her, er også at der nu er kommet termometer i lågen. Så man rent faktisk kan se hvor varm pizzaovnen egentligt bliver.

[av_button_big label=’Find Uuni pro pizzaovnen her til 3958kr’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=17084&bannerid=18776&htmlurl=https://www.kitchenone.dk/produkt/ooni-pro-pizzaovn/’ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’custom’ custom_bg_hover=’#444444′][/av_button_big]

Tilbehør til Uuni pro:

Der findes en del forskellige ret fedt udstyr til Uuni ovnene, men især også til Uuni pro ovnen er der kommet noget lækkert grej. Det som jeg umiddelbart kan se, er udelukkende til Uuni pro ovnen er deres forlængede pizza spade. Men jeg tænker at det kommer sig af at ovnen er større og brænde fyret, det vil sige at du får mere varme ud i ovnrummet, hvorimod i Uuni3 har du hovedsagligt varmen helt nede i bunden hvor træpillerne ligger og brænder. Den første gang jeg skulle bruge den medfølgende spade til uuni3 var jeg også meget betænksom, det er jo ikke meget mere end lille tynd aluminums plade og jeg var da også sikker på at jeg nok skulle miste både hånd og arm til varmen, men det er det fede ved ovnen. Den varmer bundpladen vildt meget op, og så kører den ellers varmen igennem ovnen og ud i skorstenen og på den måde bager den din pizza ved de der helt vilde 400-450 graders varme. Uden at du er ved at brænde dig selv i stykker når du skal have din pizza ud for at vende den, eller helt have den ud.

Pizzaspade – det uundværlige stykke værktøj.

Der laves efterhånden noget ret lækker grej til pizzaovne, meget af det kan bruges på alle deres modeller. Men lige netop denne større pizzaspade. En ting der er uundværlig, det er en pizzaspade. Det er en af de helt klare musthaves til din pizzaovn, ellers er det tæt på umuligt at få pizzaen ud lige når den er bagt. 

Der findes så mange forskellige at jeg her blot vil henvise dig til Kitchenone, jeg har lavet søgningen klar på knappen. Således at du får det store overblik med det samme, du skal blot klikke dig ind via knappen længere nede på siden her. 

Uuni pizza spadePizzaspade fra Uuni

[av_button_big label=’Handsker fra Uuni’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=17084&bannerid=18776&htmlurl=https://www.kitchenone.dk/soegeside/?search=pizzaspade’ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’custom’ custom_bg_hover=’#444444′][/av_button_big]

 

Handsker til grill fra luxury-outdoor.dk Handsker fra luxury-outdoor.dk

Handsker som disse fra Uuni, er virkelig guld værd når man griller eller arbejder med sin pizzaovn. Især når du griller, kan det altså godt en gang imellem gå hen og blive rigtig varmt. Derfor synes jeg det er lækkert med nogle gode solide handsker som disse, der kan også bruges svejser handsker – men jeg synes bare de har virker til at være lettere at arbejde med.

[av_button_big label=’Handsker fra Uuni’ description_pos=’below’ link=’manually,https://nordsmag.dk/handsker’ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’custom’ custom_bg_hover=’#444444′][/av_button_big]

Pelletburner:

Uuni pelletburner.

Den smarte pelletburner fra Uuni, den fåes inde på luxury outdoor

Jeg ville under alle omstændigheder investere i sådan en pelletburner til min Uuni pro, for jeg synes det fungerer super godt på min Uuni3. Så kan man selvfølgelig argumentere for at, så kan du bare lave pizza på træpiller på din uuni3 og så lave træfyret pizza på din Uuni pro. Men jeg synes bare ikke udgiften til sådan en pelletburner fra uuni er stor nok til at afholde mig fra det, og det er jo også muligt på en Uuni pro at lave 2 pizzaer af gangen.

[av_button_big label=’Pelletburner til Uuni pro’ description_pos=’below’ link=’manually,https://nordsmag.dk/pelletburner’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’custom’ custom_bg_hover=’#444444′][/av_button_big]


Så er der vel kun tilbage at sige, jeg kan kun anbefale pizzaovne fra Uuni. De finner de kan altså finde ud af at lave pizzaovne, og jeg er da også helt sikker at jeg er nødt til at få fat i en Uuni pro så jeg kan få prøvet at lave pizza på en rigtig træfyret pizza ovn.

[av_button_big label=’Find Uuni pro pizzaovnen her’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=17084&bannerid=18776&htmlurl=https://www.kitchenone.dk/produkt/ooni-pro-pizzaovn/’ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’custom’ custom_bg_hover=’#444444′][/av_button_big]

Jeg har desuden forsøgt at lave et samlet overblik over de forskellige typer af ovne der findes, og dem kan du læse meget mere om her.