Ooni Koda pizzaovn

#Reklame

Piv lækre pizzaer på 1 minut! Ja den er god nok!

Nogle gange skal det gå stærkt med aftensmaden – med en Ooni Koda kan det gå rigtig stærkt. En Koda pizzaovn banker mund dryppende lækre pizzaer ud på kun 60 sekunder! Ikke så meget fis, ikke så meget bøvl. Madlavningen udenfor har aldrig været så nem som nu. Med gas kører en Ooni Koda bare derudaf, og så er den jo også ret lækker at se på !

Ligeså snart du får den hjem og pakket ud af kassen, er den super kompakte og smarte Ooni Koda klar til at blive taget i brug i løbet af meget kort tid. I bund og grund klarer du det med de her få trin, og så er du faktisk i gang.

Slå de foldbare ben ud, ja den fylder jo nærmest ingenting når det hele er pakket sammen.

Ind med bagestenen som i realiteten er den, som er med til at give dig den virkelig lækre og sprøde pizzabund, som vi jo alle forsøger at ramme, når vi bager pizza, bare indrøm det – det er ikke altid super nemt – men det er det altså med en Koda. Hvis du altså lige lader den varme ordentligt op. Men mere om det senere – for du mangler sidste skridt før den er klar til at blive fyret.

Tilslut gassen – du ved, ingen arme ingen småkager.

Hvad er forskellen på en Ooni Koda og en Ooni Koda 16

En Ooni Koda er 13 tommer, mens en Koda 16 er 16” tommer – så du får mulighed for at lave større pizzaer. En 16 har en L-formet brænder og ikke en kvadratisk, som der er i en Koda. En Koda 16 har en brænder, der gør, at pizzaen får varme fra to sider samtidig og derved en bedre afbagning af pizzaen.

Tag din Ooni Koda med dig – det er jo super nemt!

En af de ægte fede ting ved en Koda er, hvor nem den er at have med dig. Ligesom vi husker det fra Uuni 3 er også en Ooni Koda bygget til at være hurtig klar, være super nem at arbejde med og have med dig på ferie eller picnic, hvis det skal være rigtig lækkert. Da Ooni Koda jo er en gas drevet ovn, betyder det også, at optændingen sker ved et enkelt klik. Den kan derfor være klar i løbet af 15 minutter! Så er ovnen gennemvarm og ikke mindst bagestenen er blevet ordentlig varm. Det er jo en meget vigtig faktor og blandt andet også noget af det, som koster lidt ekstra træpiller i en Uuni 3. Jeg plejer gerne at lave 2-3 påfyldning af træpiller på den, før jeg bager pizzaerne – for at være helt sikker på, at jeg har fået varmet stenen nok op. En Koda kan som mange af de andre Ooni ovne komme op på ca. 500 grader.

Velbekomme og god fornøjelse med pizzaerne!

(Links/knapper kan være reklamelinks og genere profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)