Så er det blevet tid til at komme med ugens madplan, der bærer præg af gamle klassikere og en gang stop spild af mad. 

Mandag: Høns i asparges – der var tilbud på øko kyller i Fakta en aften vi var derovre, da de ikke kunne få dem solgt havde de sat prisen ned til en ret så favorabel pris, så der røg 3 af dem i kurven. Hvilket så gør at vi koger på den ene af dem, så der er fond og masser af mad i sådan en sag. Blandt andet også til Høns i asparges.

Tirsdag: Spaghetti Bolo – den helt klassiske traver som der findes lige så mange varianter af som der findes hjem i vores lille land vel sagtens, men det gør nu ikke det dårligere – især ikke når der kommer godt med grøntsager og gode sager i. Det fede er at den indgår i en af de andre dage, hvor resterne bruges til en lækker pizza. Det er netop det der gør at det er så smart at lave madplan, så kan bedre planlægge sig ud af madspild.

Onsdag: Så kommer resten af tirsdagens bolo i spil igen, nemlig på pizza – opskriften på bunden finder du her. Hvor det bare er en helt klassisk pizza med bolo fyld og godt med ost, serveret med lidt salat. Det er altså noget der virker.

Torsdag: Herhjemme får vi altid suppe om torsdagen grundet badminton, for at bruge lidt god fornuft og lækker kylling gemmer vi lidt rester af det kød der skal bruges til den gang høns i asparges i mandags. Og laver en lækker omgang hønsekøds suppe.

Fredag: Skal vi have en gang Enchiladas som skal være sprængfyldt med smag og varme.

Lørdag: En god gang koteletter i fad, som kan stå og simre stille og roligt i ovnen det meste af eftermiddagen. Der er ikke noget skønnere end simremad der kan stå og dufte og få sulten igang.

Søndag: Skal vi bare have rester af hvad der er blevet til overs fra om lørdagen.

 

Det var vores madplan for uge 48 – jeg håber det kan være med til at skabe lidt inspiration til din madplan/ aftensmad.