Madplanen for uge 32

madplan

Så er der igen blevet tid til at få skrevet ugens madplan ind, og denne er også præget af det lækre danske sommervejr. Det vil sige det er forholdsvis lette retter, både i smag og udførelse. For jeg orker ikke at stå for lang tid af gangen i vores meget varme køkken.

 

Mandag: Pastasalat med tun: vi har prøvet den her en gang før, og den er bare rigtig god. Eva fandt opskriften inde på Madenimitliv, og der ser det altså ud til at du kan finde en del lækker inspiration.

Tirsdag: Hakkebøf med bløde løg og ny kartofler: Jeg satser på at Villy er ligeså pjattet med det som hans far er, og så satser vi på at Eva også kan blive mæt.

Onsdag: Pitabrød med salat og tun. Simpelt og lækkert – især i denne tid hvor det er muligt at få en masse lækker grønt. Endda lavet her i landet, hvilket minder mig om da vi stadig havde vores store køkkenhave i kolonihaven (som vi nu har solgt) det var altså også lækkert at kunne henter kartofler, gulerødder og alt muligt lækkert til aftensmaden.

Torsdag: Eva har sent fri om torsdagen, så Villy og jeg tager nok noget rugbrød og måske en ekstra kiks når vi kommer hjem fra dagplejen.

Fredag: Varme sandwiches: et eller andet sted her i huset, ved jeg at vi har et panini jern. Det tænker jeg skal bruges til at lave lidt lækre kyllinge/bacon sandwiches med noget avocado og lækkert grønt til.

Lørdag: Hjemmelavede pizzaer – en af dem med kartoffel og et par klassikere med skinke og pepperoni og godt med ost.

Søndag: Lasagne – og jeg laver en stooor portion, så er der nemlig også rester til mandag og lidt til madpakken. Og helt ærligt, så kan jeg altid spise lasagne.  Hvis du har mange tomater, kan det faktisk også anbefales at lave en gang tomatlasagne – altså en vegatarisk udgave. Med hjemmedyrkede tomater, smager det også himmelsk.

 

Jeg håber du kan bruge madplanen til lidt inspiration, og om ikke andet så kan jeg altid kigge herinde selv. Når jeg har glemt hvad vi skal have til aften.