Madplan for uge 21 2018

Madplan

 

Ugens madplan er klar for uge 21.

Det ser ud til at vi får endnu en lækker sommer uge, med høj solskin og helt fantastisk vejr. Det er jo blevet helt eksotisk at bo herhjemme i lille varme Danmark. Det afspejler sig igen også i madplanen, for det er ikke de tunge retter der står øverst herhjemme, når termometeret viser varmt. Så der er blevet sneget nogle lette retter ind, både i den forstand at de er lette at lave – men også at de er lette i den anden forstand.

Vi har dog været lidt udfordret i denne uge i forhold til indkøbene – vi er lige kommet hjem fra sommerhus nu her mandag i pinsen. Vi ligger jo normalt madplanen om søndagen og få så handlet ind til hele ugen der, for på den måde sparer vi både tid og penge i løbet af ugen – ved at slippe for de der klat indkøb. Men i og med det er helligdag, så har de gudskelov lukket i Rema – hvor vi altid handler. Så de gode medarbejdere derovre kan få lov at holde fri som os andre, men det gør så bare at vi er nødt til at udsætte vores indkøb til i morgen. Men vi fik da lavet madplanen klar om ikke andet, så nu skal der bare handles ind til den og til ugen der kommer.

 

Således ser madplanen for uge 21 ud:

  • Mandag: Vi grillede lidt pølser og kyllingelår – serverede med brød og kartoffelsalat.
  • Tirsdag: Vi laver en gang æggekage, som selvfølgelig serveres med bacon og rugbrød.
  • Onsdag: Vi laver en gang burgere, som vi serverer med lidt nye kartofler (som vi koger inden de kommer i ovnen, ellers bliver de aldrig færdige)
  • Torsdag: Eva har sent fri – så det er VIlly og far der skal sørge for aftensmaden, vi hopper på den nemme galej og laver en gang tunsalat klar til når mor kommer hjem.
  • Fredag: Rema har tilbud på frosne øko lår – så dem griller vi og serverer med en grøn salat og en kartoffelsalat.
  • Lørdag: Vi bruger dagen i Ree park – så aftensmaden skal være nem og overskuelig, vi laver hotdogs.
  • Søndag: Vi har ingen planer, så vi laver lækker flanksteak igen fra Rema, vi serverer igen en gang skøn kartoffelsalat og lidt grøn salat.

Jeg håber du får en dejlig uge.