Madplanen for uge 15 2018:

Så er det blevet tid til at vi endnu engang skal have ugens madplan gjort klar, og købt ind til.

Mandag: Kyllingefrikadeller med broccolisalat. 

Tirsdag: Pitabrød med rester af kyllingefrikadeller. 

Onsdag: Karbonader med grønærter. 

Torsdag: Pastasalat – vi kører kødfri dag minimum engang om ugen. Det bliver den helt klassiske gang pastasalat med en cremefraiche/karry dressing. 

Fredag: Rugbrød – jeg har planer fredag aften med arbejdet. Så derfor skal der være nem aftensmad til de 2 andre der bliver hjemme, til en god gang hjemmehygge fredag aften. 

Lørdag: Hjemmelavet Pizza, jeg fik nemlig den lækreste pizzaovn i fødselsdagsgave (hurra for mig, og verdens bedste kone) Og den spiller altså bare, det er uden problem virkelig nemt at lave en fantastisk pizza på under 2 minutter. 

Søndag: Varm sandwich, eller i bund og grund en lækker gang toast. Vi har fået et smart panini jern – som gør at vi er begyndt at lave vores egne sunset sandwiches. Denne gang bliver det med noget lækkert parma skinke og parmesan ost. Serveret med lidt rucola og en blandet salat. 

Konkurrence:

Madplaner er guld værd herhjemme, især fordi vi er tæt på at være startet på fuldtid igen begge to og den bette i vuggestuen. Det vil sige når det hedder sig eftermiddag, så begynder vi at blive lidt pressede på tid i forhold til hvis der skal handles ind og laves mad, efter at han er blevet hentet fra vuggesten vel at mærke.

Vi har tidligere abbonneret på måltidskasserne fra Aarstiderne, men kom egentligt fra det igen fordi vi studerende og pengene var ret små. Men vi syntes begge at konceptet er smart, især det med at man bliver udfordret i forhold til opskrifter og får prøvet noget nyt. Der er jo opskrifter med i kasserne, så man på den måde kan få prøvet nye grøntsager – som man normalt ikke ville få købt i butikken. Dels fordi de måske er så tilgængelig i normale detailbutikker, men også fordi man ikke ved hvad det skal bruges til.

Lige nu er der faktisk en konkurrence igang inde på aarstiderne, hvor du kan vinde en af deres lækre måltidskasser. Der trækkes lod om 3 forskellige, du kan klikke dig ind på konkurrencen her og deltage. Og så er der vist bare tilbage at ønske held og lykke 🙂

 

[av_button_big label=’Klik her for at komme til konkurrencen’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.nordsmag.dk/aarstiderne’ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′][/av_button_big]