Madplan uge 13 2018
Så er det blevet påskeugen, og herhjemme er vi så heldige at vi begge 2 har ferie. Så de første par dage går bare med hygge herhjemme, besøge nogle venner og bare ren afslapning. På onsdag går turen til nordjylland, der tager vi lige nogle dage i sommerhus. Indtil vi kører hjem igen søndag, så vi kan komme hjem og fejre fødselsdag om mandagen. Det skal jo også passes det skidt.
Derfor er det også en lidt anderledes madplan, da der pludselig er bedre tid til aftensmaden og samtidig skal der være plads til lidt spontanitet.
Men madplanen for uge 13 ser således ud herhjemme:
- Mandag: Lasagne – vi laver den selv helt fra bunden, på den måde får vi lidt ekstra ost i – samt at vi bedre kan styre hvad der kommer deri.
- Tirsdag: Boller i karry – det der forårsvejr, det har ikke helt forstået at komme den her vej endnu, og det sidste vi har hørt er risiko for sne og frost. Derfor skal der boller i karry til, det er med der mætter og varmer.
- Onsdag: vi griller nogle gode pølser, og laver noget kartoffelsalat. Så leger vi at det er blevet godt vejr, også selvom vi sikkert griller i vinterjakken og spiser maden indenfor i varmen.
- Torsdag: Lammekølle på grillen, stegt heeelt langsomt – godt med urter og god olie på. Serveres med ovnkarttofler og stegt romanesco kål.
- Fredag: Aftenen skal bruges på en fødselsdag, så der bliver sørger for aftensmaden der. Så bliver det da ikke meget nemmere. Vi brokker os bestemt ikke 🙂
- Lørdag:Flødestuvet spinat med pasta. Sidste aften i sommerhuset inden turen går hjemad, det skal være lidt nemt. For det er ikke verdens største køkken, og vi gider nok heller ikke det helt store. Så det bliver nemt, men lækkert.
- Søndag: Flæskesteg med kartofler og brun sovn. Vi har en flæskesteg i fryseren der trænger til at blive spist, så vi kan få plads til noget nyt i fryseren. Det fine ved at lave flæskesteg, er at den mere eller mindre passer sig selv.
Hav en rigtig dejlig påske.