Weber pizzasten

#Reklame

Giv pizzabagningen en over nakken med en Weber pizzasten

Et af mine favoritbrands er helt klart Weber, og det kommer (måske) til syne her på siden, hehe. Og jeg er ikke ude på at sælge dig en pizzasten fra Weber, bare fordi det er Weber. Pizza stenene fra Weber er helt reelt virkelig gode, nemme at bruge og giver alle det, man som pizzaelsker bare gerne vil have: en ekstremt lækker og sprød skorpe. Prøv bl.a. kartoffelpizza med nye danske kartofler.

Weber har lidt forskellige modeller på markedet, hvor der bl.a. er forskel på størrelser, materiale og design. Tag et kig herunder for at få mere information om de forskellige modeller.

Runde pizza sten

Weber tilbyder forskellige størrelser af deres populære runde pizzasten. Du kan f.eks. få en grillsten i 26 cm, som på grund af den praktiske størrelse passer til den populære Q-serie fra Weber, herunder Q1000 og Q3200.

Weber tilbyder både runde pizza sten i cordierit og keramik, som har hver sine enestående fordele. Pizzastenen af cordierit er udstyret med en bageplade af aluminium, der sikrer en god varmefordeling. Stenen under bagepladen er cordierit, som optager varme let – og holder samtidigt godt på høje temperaturer efter opvarmning. De andre modeller i keramisk sten har nogle af de samme fordele, hvad angår bagningen, men disse modeller er også utroligt nemme at rengøre. Og det er i hvert fald noget, lillemor herhjemme kan lide at høre.

Overordnet er jeg imponeret over, at uanset hvilken type pizzasten fra Weber, jeg har afprøvet, har ingen af modellerne skuffet. Nogle modeller udstyres med håndtag, som jeg synes, er meget en smagssag i forhold til, hvorvidt man finder det nødvendigt. De runde pizza sten fås desuden også i størrelser som 36 cm og 46 cm, der muliggør bagning af endnu større pizzaer.

Firkantet pizza sten

Til de større gasgrill og kuglegrill fra Weber kan du få en rektangulær grillsten, der giver dig pladsen til at bage kæmpestore pizzaer. Den normale størrelse på en pizza er ca. 30 cm, og denne pizzasten måler altså 30 x 44 cm. Denne type pizzasten kan jeg især også anbefale, hvis du f.eks. gerne vil bage andre ting på stenen end kun pizza.

Formen giver dig gode muligheder for at udforske dine gastronomiske evner på grillen. Og så gør designet og materialet pizzabagningen til en leg!

Få en sprød bund og en luftig krumme med en pizzasten fra Weber

Gang på gang bliver Weber pizzasten rost af eksperter i tests på baggrund af det nytænkende design og den høje brugervenlighed.

Jeg har prøvet forskellige opskrifter på pizzabunde, der bl.a. indebar surdej, øl, tørgær og meget mere. Jeg kan derfor varmt anbefale dig at anskaffe dig en solid pizza sten, så du for alvor kan prøve kræfter med forskellige opskrifter på pizzadej og finde din personlige favorit.

(Links/knapper er reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)