Weber pillegrill

#Reklame

 

I min søgen på en pillegrill til mig og familien kiggede jeg også på pillegrills fra Weber. Weber er jo et kendt mærke indenfor både gasgrill og kulgrill, så jeg tænkte, at de også måtte være gode indenfor pillegrill – hvilket de nu har bevist mig!

Med en træpillegrill fra Weber – og de andre mærker, får du lækkert røget grillmad, hvor røgen udgør et helt unikt krydderi, som salt og peber ikke kan lave op til.


Køb Weber Smokefire pillegrill her


weber smokefire ex6 gbs

Hvilken Weber pillegrill skal du vælge?

Weber har lyttet til deres mange grillentusiaster rundt om i verden, hvorfor de har udviklet Smokefire-serien, som udgør to grill størrelser. Pillegrill er til dig, der ønsker en moderne grill, som kan lidt mere end kulgrill og gasgrill kan. 

Weber Smokefire


Weber smokefire ex4 gbs
Smokefire EX4 GBS
weber smokefire ex6 gbs
Smokefire EX6 GBS

I Weber Smokefire serien findes der to pillegrills – Smokefire EX4 GBS og Smokefire EX6 GBS. De to grills er fremstillet af porcelænsemalje med beskyttelse mod rust. Smokefire pillegrills er designet med et rummeligt pillekammer, som sikrer, at du ikke løber tør for træpiller under en længere tids grill eller røgning. Pillegrillens unikke skråtliggende feeder-snegl justerer automatisk hastigheden og er special designet, så den ikke tilstoppes af træpillerne.

Weber Smokefire er designet med et nemt og brugervenligt betjenings display i LCD, der både viser tid, temperatur og outpus samt en grill guide fra Webers egen app.
Derudover er grillen designet med et stort praktisk håndtag, ventilation på bagsiden samt hjul, som sikrer en nem transport.

Med Weber Smokfire EX4 GBS og EX6 GBS får du en innovation pillegrill, der har arvet bekvemmeligheden fra gasgrill, præcisionen fra elgrill samt den lækre BBQ smag fra trækul. Smokefire pillegrills er klar på 15 minutter og kan vare fra 95 til 315 grader. Kombiner grillen med Webers app og få en step by step guide, så du er sikker på perfekt mad på din Weber pillegrill!


Køb Weber Smokefire pillegrill her

(links/knapper er reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)