#Reklame

Weber Genesis gasgrill, kvalitets gasgrill fra Weber?

Grillene i Genesis® II-gasgrillserien imødekommer alle dine behov og ønsker for en grill. Designet, kvaliteten og teknologien er i en klasse for sig selv, og de enkelte grills fås med mellem 3 til 6 brændere i rustfrit stål. Genesis® II seriens grills er alle med vogn enten i et åbent eller lukket design og hjul, så grillen nemt kan transporteres rundt i haven eller flyttes på terrassen. Som ved Webers andre gasgrill serier gør det kvadratiske look sig også gældende ved Genesis® II. Den førnævnte teknologi, som er i en klasse for sig selv, kommer særligt til syne gennem iGrill 3. Alle grillene fra Genesis® II serien er kompatible med iGrill 3, der gør det muligt at tjekke kernetemperaturen i fire forskellige stykker kød samtidig. Termometeret fungerer sammen med Weber iGrill-appen på din smartphone eller tablet, hvor du får besked, når maden har fået nok, hvilket gør det nemmere at få et præcist og ens resultat hver gang man griller, har det ikke været før.

En Weber Genesis gasgrill | Grillen til den kræsne

Gasgrills er brugervenlige og tidsbesparende, idet de kun tager omkring 10 minutter at opvarme og klar til brug. Der skal ikke bruges tid på at varme kul eller briketter op med en grillstarter. En grillaften frister herved mere, da grillene fra Genesis® II serien med deres Infinity-gastændingssystem. Netop dette system er en del af GS4-grillsystemet, hvori der også inkluderes højt ydende brændere med jævn varmefordeling, smagsfremmende Flavorizer bars og Grease Management System, så rengøringen af ens grill er lettere. En anden grund til at nogle stadig fortrækker kulgrillen er, smagen maden får ved, at fedtet drypper ned på de varme kul. Disse Flavorizer bars sidder under risten, bliver meget varme og opsamler saft og fedt fra kødet. Heri syder og ryger fedt, som dermed tilfører ekstra smag til din mad, hvilket giver den samme oplevelse som kulgrillen. Så med den nemme klargøring af gasgrill og samme effekt som kulgrillen, er der ingen undskyldning for at skippe grillaftenen.

Find den bedste Weber Genesis gasgrill til dit behov

Alle grillene i Genesis® II-gasgrillserien er udstyret med det før omtalte GS4-grillsystem, hvori der er:

  • Højt ydende brændere med jævn varmefordeling
  • Smagsfremmende Flavorizer bars
  • Grease Management System
  • Infinity-gastændingssystem.

Grillene er alle med vogn i et enten åbent eller lukket design, robuste hjul og iGrill, der skal købes separat. Genesis® II-serien er udstyret med indbygget termometer, trinløs varmestyring, robuste sideborde og varmeskjolde i rustfrit stål. Man må ikke glemme GBS-systemet, Gourmet BBQ System, hvor der kan tilberedes mange nye typer mad, som gryderetter, vafler, pizza m.m. Grillene bruger gas, hvor gasflaskerne købes separat, samt batterier i størrelse AA, der bruges ét batteri til hver grill. Men med mange af de samme egenskaber, hvilken grill fra Genesis® II skal man vælge? Herunder er alle grillene fra Genesis® II serien listet med deres individuelle egenskaber.

genesis ll - E-310 GBS

Genesis® II E-310 GBS Gasgrill

310 grillen har flere varianter med sort eller smoke grey farvet porcelænsemaljeret låg, som er E-310 grillen. Ellers er der S-310 grillen, hvor låget er af rustfrit stål. Grillarealet måler 68 X 48 cm, og der er tre brændere, som brænder med 11,43 kW/t. Det er den mindre grill i Genesis® II, men dog stor nok til at kunne klare et måltid til flere. Den har en vogn med åbent design.

genesis ll - E-315 GBS

Genesis® II E-315 GBS Gasgrill

E-315 har de præcis samme egenskaber som E310 grillen, men den har derimod en vogn med lukket design med et mindre opbevaringsskab. Grillen har lakeret låger i stål.

genesis ll - EP-335 GBS

Genesis® II EP-335 GBS Gasgrill

EP-335 grillen har også samme grundlæggende egenskaber, som E-310 grillen og er med porcelænsemaljeret låg. Dog har EP-335 også sideblus på et af sidebordene, der brænder med 3,52 kW/t, samt den nye Sear Station.

Den nye Sear Station brænder med 2,64 kW/t og pålægger ekstra varme på grillristen, hvilket gør grillstregerne på din mad ekstra tydelige. EP-335 modellen fås også som SP-335, hvor låget er i rustfrit stål. Gasgrillen har en vogn med lukket design med et opbevaringsskab og med låger i lakeret stål.

Genesis® II E-410 GBS Gasgrill

E-410 grillen har et grillareal på 86 X 48 cm og fire brændere, der brænder med 14,07 kW/t. Som E-310 fås grillen i følgende varianter med sort eller smoke grey farvet porcelænsemaljeret låg eller med et låg i rustfrit stål. Grillens vogn har et åbent design.

genesis ll - E-415 GBS

Genesis® II E-415 GBS Gasgrill

E-415 har de samme egenskaber som E-410 grillen, men som E-315 grillen, har den en vogn med lukket design, hvor der er låger i lakeret stål og et opbevaringsskab.

Genesis® II EP-435 GBS Gasgrill

EP-435 grillen er meget lig EP-335 grillen med de samme ekstra egenskaber, som sideblus og Sear Station, men har som E-410 og E-415 et større grillareal og flere brændere. EP-435 modellen fås også som SP-435, hvor låget er i rustfrit stål. Grillen har en vogn med lukket design, hvor der er låger i lakeret stål og opbevaringsskab.

genesis ll - e-610 gbs

Genesis® II E-610 GBS Gasgrill

Den helt store grill i Genesis® II – gasgrillserien med et grillareal på 103 x 48 cm og seks brændere, der brænder med 17,58 kW/t. Grillen har et porcelænsemaljeret låg og en vogn med et åbent design.

(Links/knapper med * er reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)