Bliv en grill-nørd med Traeger pillegrill

#Reklame

Jeg har længe drømt om en Traeger Pro 780 pillegrill, som jeg vil eksperimentere lidt med i forhold til forskellige opskrifter. Det gode ved en pillegrill er, at den kombinerer egenskaberne fra kulgrill og gasgrill. Du får den røget smag fra kul, mens du får hurtigheden fra gas.

En af de mange fede ting ved en Traeger pillegrill, er at den er nem at anvende. Man sætter den i stikkontakten, fylder op med træpiller i beholderen og venter så blot på, at træpillerne er blevet brændt af og røgen har lagt sig, så grillen er klar.

En anden fed til ved Traeger er, at man kan styre temperaturen fra sin smartphone gennem en app, så du er sikker på, at pillegrillen hele tiden holder den temperatur, som du har valgt. Jeg nyder, at jeg kan sætte en steg over og så gå ind i køkkenet og fortsætte med tilbehøret, mens stegen passer sig selv på den temperatur, som jeg har sat grillen til.

Hvilken Traeger pillegrill skal du vælge?

Da jeg er på udkig efter en pillegrill har jeg lavet en større undersøgelse af markedet, da jeg gerne vil have den rette grill til mit behov. Jeg var både omkring pillegrills fra Weber, Pitboss og så selvfølgelig Traeger, som jeg endte med som favorit. Jeg har samlet en lang række af informationerne til dig nedenfor, så du ikke skal lede nettet rundt ligesom mig, men derimod kan få det hele samlet her.

Traeger ironwood

Traeger Ironwood fås i to størrelser – Ironwood 885 og Ironwood 650. Tallene indikerer grillens størrelse og er angivet i kvadrattommer. Med en Traeger Ironwood er der plads til hele familiens mad samt gæsters indtog, så elsker du at holde grillfester, så er en Ironwood at foretrække.

Både Ironwood 886 og Ironwood 650 er delvist isoleret og bygget således, at skorstenen blot udgør en sprække på bagsiden, hvor den brugte røg kommer ud. Ironwood er videre designet med et indbygget sidebord med ophængningskroge i rustfrit stål.

De to grills i Ironwood serien har to grillniveauer, så der er plads til en stor mængde mad. Derudover har Ironwood D2 styring med WIFI, som betyder, at du kan holde øje med temperaturen, mens du er på farten eller ordner resten af maden i køkkenet.

Traeger Pro

I Traeger Pro serien findes to grills – Pro 575 og Pro 780. De to grills er fremstillet helt ens, så det er kun grillarealet, der afgør, hvilken en af de to pillegrills, du skal vælge.

Traeger Pro er inspireret af de originale Joe Traegers grill blot tilføjet moderne teknologi, som gør det muligt at styre temperaturen via WIFI, så du kan lave andet end at holde øje med grillen hele tiden.

Med Traeger Pro 575 og 780 får du grillretter med masser af smag fra træpillerne – smagen af mad lavet over åben ild men på den nemme måde.

Traeger Ranger

traeger ranger

Med Traeger Ranger får du en lille pillegrill, som er nem at tage med på farten. Traeger Ranger er designet med en vægt, der gør den nem at løfte ud og ind af bagagerummet.

Traeger Ranger er fremstillet som Traegers andre pillegrills med en beholder til træpiller samt et termostat, der sikrer, at temperaturen er indstillet efter dit valg.

Traeger Timberline

Er du den helt store grillnørd, skal du vælge en Traeger Timberline pillegrill – den er fyldt med ekstra udstyr, lir og gejl. Timberline serien findes i to størrelser Timberline 850 og Timberline 1300. Tallet er pillegrillens størrelse angivet i kvadrattommer.

Er du til grill, bag, steg, bras eller bbg så skal du vælge en Traeger Timberline, den kan klare det hele. Både Timberline 850 og 1300 har tre riste af rustfrit stål, som sikrer, at der er plads til masser af mad. Derudover er Timberline pillegrill designet med sidehylde og fronthylde samt magnetisk skærebræt på pillebeholderen. Grillen er isoleret hele vejen rundt og er udstyret med den nyeste digitale styring med WIFI, så du kan styre grillen, mens du er på farten.

Så har du brug for en stor grill, hvor der er plads til hele familiens mad, skal du vælge en Timberline 1300, som er pillegrillen med det største grillareal.

Er dit behov mere tilpasset en mindre grill, som du eventuelt kan tage med på farten, skal du gå efter en Ranger, Ironwood 650 eller Pro 575, som er små grills.

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)