Pit Boss pillegrill

#Reklame

Pillegrills fra amerikanske Pit Boss er store tunge grills, hvor der er plads til bøfferne uanset, hvilken Pit Boss grill man vælger. Jeg elsker en rigtig god bøf, hvorfor jeg i min søgen efter en pillegrill også har været forbi Pit Boss og deres mange modeller for de er bygget, så der er plads til bøfferne – også de rigtig store bøffer!

Pit Boss pillegrills er designet, så de er større, varmere og tungere end de andre pillegrills på markedet. Grillene er fremstillet større, så der er plads til alle former for mad ved udendørs madlavning, de er varmere, så du kan lave alle former for mad på grillen, og de er tungere, da materialet, der skal føre varmen rundt, skal være lavet af kraftigt metal. Det giver en robust grill, hvilket må være enhver mands drøm.

Pit Boss pillegrill hvilken skal du vælge?

Pit Boss har fremstillet en række modeller indenfor pillegrill og for, at du slipper for at lede rundt på nettet, ligesom jeg har gjort, så har jeg samlet mine informationer nedenfor, så det er nemt at danne sig et overblik.

Pit Boss Navigator

pit boss navigator 550g

Pit Boss Navigator 550G

pit boss navigator 850g

Pit Boss Navigator 850G

pit boss navigator 1150g

Pit Boss Navigator 1150G

Pit Boss Navigator er bygget i førsteklasses rustfrit stål, som sikrer, at den kan varme fra 82 til 260 grader med både direkte og indirekte varme gennem innovative glideplades flammestyring. Navigator er derudover designet med et digital kontrol panel, som gør det muligt at kontrollere temperaturen, så du ikke skal holde øje med grillen hele tiden.

Det gør grillen velegnet til; rygning, bagning, braisering, steg og grill.

Navigator findes i tre størrelser – Navigator 1150G, Navigator 850G og Navigator 550G, hvor det kun er størrelsen, som varierer fra grill til grill.

Pit Boss Navigator kommer med kødprobe, en stor pilletank, forstærkede ben, højtemperatur pulverlaket overflade, konvertible hylder fra front til bund og indbyggede værktøjskrog.

pit boss navigator 850g

Pit Boss Navigator gas- og pillegrill i én

Pit Boss Navigator grillen fås også i en kombineret variant, hvor gasgrill og pillegrill er samlet i én. På den måde får du træsmagen kombineret med gassens lethed.

Pillegrillen er som resten af Navigator-serien designet i førsteklasses rustfrit stål med et digitalt kontrolpanel, hvorfor det er muligt at kontrollere temperaturen. Pillegrillen er perfekt til både rygning, bagning, braisering, stege og grill.

pit boss 1000 austin xl

Pit Boss 1000 Austin XL

1000 Austin XL er en super fin pillegrill med en flot kobberfinish på låget. Pit Boss 1000 Austin XL har et grillareal på 930 kvadrattommer fordelt på to lag, der sikrer plads til hele familiens mad.

Pit Boss 1000 Austin XL har automatisk opstart, og giver både mulighed for grillning med flambering og indirekte grillning, da det er muligt at styre brændingen. På den måde kan du både bage, stege, grille og ryge maden.

pit boss 700 classic

Pit Boss 700 classic

Pit Boss 700 Classic er designet med en fin kobberfinish på låget og en lille sidehylde til afsætning af mad. Pillegrillen er perfekt til alt fra stegning til bagning med både direkte og indirekte varme.

700 Classic er perfekt til en familie på 4-6 personer, hvor der stadig er god plads til de store bøffer. Grillen kan varme fra 82 til 260 grader og har et grillareal på 700 kvadrattommer.

pit boss 340 tailgater

Pit Boss 340 Tailgater

340 Tailgater er den lille perfekte Pit Boss pillegrill, som er nem at have med på farten, uanset om du skal på picnic, camping, fest eller bare BBQ i haven.

Grillen har automatisk opstart og nedkøling og kan have en temperatur fra 82 til 260 grader med både indirekte og direkte varme. Pit Boss 340 Tailgater vejer kun 2,5 kg og kan foldes sammen, så den er nem at transportere.

Er du stadig i tvivl om, hvilken Pit Boss du skal vælge, så har jeg også samlet nogle tommelfingerregler:

  • Pit Boss med et grillareal på 300 – 500 kvadrattommer er beregnet til en lille flok
  • Pit Boss med et grillareal på 700 – 820 kvadrattommer er god til hverdagen og familielivet
  • Pit Boss med et grillareal på 900 kvadrattommer og derover er god til fester og større familier, men de kan også sagtens bruges i hverdagen.

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)