Ooni Pro pizzaovn

#Reklame

Udendørs madlavning er kun begrænset af din fantasi og ideer– ikke din grill!

Lækre sprøde store pizzaer, hele stege, ristede grøntsager i fad eller friskbagt brød. Lav skøn mad udendørs, hvad enten brændslet er brænde, gas eller kul. Uanset hvad du bruger i din Ooni Pro, skal du nok være sikker på at få et piv lækkert resultat. For det er håndværk i en klasse for sig, og du bliver helt sikkert ikke skuffet over en Ooni Pro!

Du kan fyre op med lige præcis den brændselstype, du foretrækker, hvad enten det er træpiller, kul eller træ – så kan du få din Ooni Pro op på omkring 500°C. Du kan hele tiden justere luft flowet i ovnen og derved også temperaturen ved at bruge Ooni Pro’s dual air flow control. Bag en napolitansk inspireret pizza på kun 60 sekunder eller brug det store ovnrum og den gode plads, du finder i ovnen til alverdens andre lækre sager! Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen, for du kan lave det meste i sådan en sag her. Jeg plejer at gå efter princippet, hvis jeg kan lave det på grillen – kan jeg også lave det på Oonien.

Ooni Pro er kompatibel med gasbrænder enheden til Ooni Pro, så det kan næsten ikke blive nemmere at skifte mellem gas, kul eller træ til opfyringen.

(Links/knapper kan være reklamelinks og genere profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)