Ooni Koda 16 pizzaovn

#Reklame

Lav sprøde pizzaer på 60 sekunder med Ooni Koda 16

Den fantastiske model Koda 16 fra Ooni er en pizzaovn, der har imponeret nordjyden her i høj grad. Jeg synes, at pizza ovnen imponerer på flere parametre: i høj grad brugervenlighed og kvalitet. Ooni Koda 16 er en transportabel gasdrevet pizza ovn, som du kan tage med dig, hvor end du har lyst til at nyde en perfekt bagt og sprød pizza.

Hvis du overvejer at købe en Ooni Koda 16, kan jeg varmt anbefale dig det, hvis du er på udkig efter en pizzaovn med nedenstående kvaliteter.

Vælg en Koda 16 hvis…

… du holder af at have en gasdrevet pizzaovn, der højner brugervenligheden og sikrer, at du har kontrollen over varmen hele pizzabagningen igennem.

… du drømmer om en pizzaovn med god plads til at bage pizzaer, men også til tilberedning af f.eks. steg, fisk, brød i forskellige afskygninger og meget mere. Med Ooni Koda 16 får du en multifunktionel pizzaovn, der kan bruges til meget mere end pizzabagning.

… du gerne vil have friskbagt pizza på kun 60 sekunder. Det skal lige siges, at du naturligvis skal give ovnen ca. 20 minutter til at varme op. Jeg tænder typisk pizzaovnen, når jeg går i gang med at forberede toppings, som jeg ville gøre med en hvilken som helst ovn. Jeg er kæmpe fan af, at madlavningen ikke behøver at tage mere end max en halv time – og så er der altid serveret en omgang aftensmad, vi herhjemme kan leve højt på i lang tid.

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)