Ooni Fyra pizzaovn

Perfekt pizza i ethvert havekøkken. Ooni Fyra strømliner oplevelsen ved at lave pizza på en no nonsense pizzaovn, som sikrer dig en god oplevelse hver gang, du bruger den. En Ooni Fyra er designet til at have den optimale varme udnyttelse, som kombineret med effekten af træpiller er med til at give dig en helt igennem fed pizza oplevelse! Maksimal udnyttelse af varmen, og minimalt varmetab. Det spiller bare!

Som vi kender det fra de gamle Uuni pizzaovne, så er der den gode gennemtænkte snegl – der fodrer pizzaovnen med træpiller løbende – så du kan bruge din tid og energi på at lave en lækker pizza og ikke for meget tid på at fylde træpiller på Fyra hele tiden. Det vilde ved denne ovn er, at den altså også er klar på 15 minutter ca. Jeg plejer dog altid lige at lade den brænde det første læs piller ned, og så fylder jeg på igen og lader det varme godt igennem. Simpelthen for at være helt sikker på, at pizzastenen er varm nok, det er jo trods alt den, som er med til at give din pizza den sprøde bund, jeg personligt elsker.

Fede ting at vide om Ooni Fyra

  • Ultra effektiv – designet til at performe optimalt med den energi, du tilfører den, og minimere varmetabet.
  • Ingen bøvl – Højere snegl til træpiller: Hvilket betyder, at du kan have en større mængde træpiller i kammeret af gangen og derfor ikke skal påfylde så ofte.
  • Verdenskendt – Ooni Fyra er efterfølgeren til Uuni 3 bare med endnu flere og federe features tro det eller ej!.
  • Super let at have med – Vejer kun 10 kg. i alt.

Ooni Fyra kan ramme temperaturer på omkring 500 grader celsius! Det betyder, at du kan lave dig en lækker napolitansk inspireret pizza på omkring 60 sekunder! Det er sku da fast food der er til at forholde sig til!

Som sagt vejer en Ooni Fyra kun 10 kg. så den er faktisk super let at have med rundt! Fedt, ikke?

Ooni Fyra er efterfølgeren af den gode klassiske Ooni/Uuni 3 pizza ovn, som jo også var kendt som den første bærbare pizza ovn, og den fungerer derfor super fint som en picnic pizzaovn eller tag den med på camping eller i sommerhuset.

Mål: 74.2 x 39.4 x 72.6cm

(Links/knapper kan være reklamelinks og genere profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)