Morsø Forno gasgrill

#Reklame

Morsø Forno – eller officielt Morsø Forno Gas – er en tidens absolut hotteste serier af gasgrill. Det er en serie, som du ganske enkelt ikke må snyde dig selv for at kigge nærmere på, hvis du har et naturligt ønske om at finde den bedste gasgrill til prisen.

Morsø har skabt så fantastisk en gasgrill, at de tidligere har vundet den eftertragtede tyske IIA Awards i kategorien Interior Innovation Award for outdoor products. Vil du også have fingrene i en testvindende gasgrill, så har du chancen nu.

I denne produktgennemgang vil vi gøre dig meget klogere på Morsø Forno gasgrill mht. størrelser, kvalitet, priser, design og meget mere.

Morsø Forno Gas forhandles i tre forskellige størrelser

Morsø Forno Gas findes ikke kun i én, men i hele tre forskellige størrelser. Hvad end det derfor er en lille og flytbar gasgrill, eller en stor og rummelig gasgrill, du er på jagt efter, så kan du få dækket dine behov.

De tre størrelser er følgende

morsø - forno piccolo

Morsø Forno Piccolo (lille)

Morsø Forno Piccolo er den mindste i serien af Morsø gasgrills. Det har dog ingen betydning for ydeevnen og designet, men muliggør at selvom du måske ikke har så meget plads – så har du stadig mulighed for at tilberede grillmad på en Morsø gasgrill.

 • Grilloverflade diameter: 44,0 x 39,5 cm. (dybde x bredde)
 • Vægt: 12,1 kg.
 • Antal brændere: 1
morsø - forno medio

Morsø Forno Medio (mellem)
Morsø Forno Medio Gasgrill er den førnævnte anmelderroste gasgrill, der både er let at vedligeholde og meget brugervenlig.

 • Grilloverflade diameter: 53,0 x 46,5 cm. (dybde x bredde)
 • Vægt: 17,8 kg.
 • Antal brændere: 2
morsø - forno grande

Morsø Forno Grande (stor)

Morsø Forno Grande Gasgrill er storebroderen til Gas Medio. Alle tre modeller kan monteres på Tavolo-bordet fra Morsø. Udover bordet til gasgrillene findes der også et hav af andet tilbehør til din Morsø-grill, der gør oplevelsen meget bedre!

 • Grilloverflade diameter: 58,0 x 70,5 cm. (dybde x bredde)
 • Vægt: 26,1 kg.
 • Antal brændere: 3

Alle tre Morsø-grills er naturligvis udstyret med en grillrist i støbejern, som netop er det unikke ved Morsø – det som gør, at grillene giver bedre resultater sammenlignet med andre gasgrills. Uanset om du går med Piccolo, Medio eller Grande, så er en grill fra Morsø et uundværligt og uvurderligt køb.

 

Sådan samler du din gasgrill fra Morsø Forno

Lige så nem, som de forskellige gasgrills er at bruge, lige så nem er monteringen. Du skal blot montere håndtag og termometeret på grillen, hvorefter du kan placere støbejernsristen i grillen og drypbakken på bagsiden af grillen. Herefter er selve grillen klar, så snart du har tilsluttet den til gas.

 

Har du tilkøbt Tavolo-bordet til Piccolo, Medio eller Grande modellen, skal bordet monteres til sidst. Dette gøres nemt ved at fæstne grillen til bordet med skruer nedefra bordet. Vær dog opmærksom på, at monteringen af Medio-modellen på Tavolo-bordet er en lille smule anderledes end ved montering af de to andre modeller.

Minimalistisk, stilrent og eksklusivt design

Morsø Forno gasgrillen skiller sig ud fra mængden på flere punkter, og et af de punkter er designet. Gasgrillen kommer nemlig med et yderst eksklusivt og stilrent design, der vil tage sig godt ud i ethvert udemiljø.

Det er bl.a. værd at lægge mærke til det minimalistiske greb, de fire elegante ben under grillen og den flotte antracitgrå farve. Gasgrillens ydre sprudler af elegance og eksklusivitet, men trods det kan du erhverve denne gasgrill til en overkommelig pris. Mere om dette senere.

Alle de vigtigste grillfunktioner samlet i én gasgrill

Morsø Forno er ikke den mest avancerede gasgrill på markedet, men det er en kendsgerning, at du får en gasgrill med de mest basale – og vigtigste – funktioner. Vi fremhæver disse nedenfor.

Her er de vigtigste funktioner og specifikationer:

 • Tændingssystem
 • Integreret termometer
 • Højt kuppellåg (giver f.eks. mulighed for at grille en steg)

Morsø gasgrillen er desuden let at betjene og tilslutte. Du skal blot tilslutte gasgrillen til en gasflaske, og så kan du tænde grillen med en drejeknap.

Endvidere skal det nævnes, at der findes masser af tilbehør til gasgrillen fra Morsø. Der er f.eks. mulighed for at købe grillhandsker, grillcover, pizzaspade, grillpalet, røgboks og meget andet.

Høj kvalitet, minimal vedligeholdelse og god holdbarhed

Morsø er ikke kendt for at gå på kompromis med kvaliteten, og det har de selvfølgelig heller ikke gjort under udviklingen og produktionen af deres gasgrill.

Selve grillristen er i solidt støbejern med emaljebelægning, mens låget og gryden er fremstillet af formstøbt aluminium. Disse materialer er nøje udvalgt for at sikre ikke kun den bedste madlavningsoplevelse, men også for at sikre let rengøring.

Gasgrillen er let at vedligeholde. For at beskytte grillen mod vind og vejr kan der med fordel bruges et grillcover, og så anbefales det at rengøre grillen efter brug.

Hvad koster en gasgrill fra Morsø?

Morsø Forno gasgrillen byder, som vi har været inde på, både på et smukt design, høj brugervenlighed, simpel vedligeholdelse og god holdbarhed. Derfor kan man godt få den idé, at det koster en mindre formue at erhverve en sådan gasgrill.

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)