Pizzaovne fra Effeuno

#Reklame

Effeuno og deres pizzaovne har for længst fundet vej til det danske marked, og de danske pizzaelskere er mildest talt imponerede over ovnenes funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet.

Er din kærlighed til pizza også så stor og dyb, at du drømmer om at bage pizza på stort set samme måde som den lokale pizzarestaurant, så er det på tide, at du får investeret i en ægte pizzaovn. Effeuno vil i den anledning være et oplagt mærke at kigge nærmere på.

Fortsæt læsningen, hvis du gerne vil vide mere om Effeuno som brand, og hvis du gerne vil blive præsenteret for de mest efterspurgte pizzaovne fra italienske Effeuno.

Hvem er Effeuno?

Effeuno stammer fra samme land som pizzaen selv – Italien. Hovedkontoret ligger pt. i Padova i det nordlige Italien.

Effeuno er kort og godt en virksomhed, der producerer elektriske pizzaovne i industriel kvalitet. Pizzaovnene er udviklet til professionelt brug, men vil sagtens kunne bruges af private pizzaelskere.

Alle pizzaovnene fra producenten er både designet og håndlavet i Italien med certificerede materialer. Effeuno er endvidere kendt for at investere massivt i forskning og udvikling – med det ene formål at kunne tilbyde de allerbedste pizzaovne på markedet. Effeuno oplyser, at under 0,5 % af deres solgte produkter har været berørt af produktfejl. Det vidner om, hvor høj kvaliteten er på alle fronter.

De mest populære pizzaovne fra Effeuno

Effeuno fører ikke det største udvalg af pizzaovne. Til gengæld tilbyder producenten et af de bedste udvalg.

Nedenfor vil vi fremhæve nogle af de Effeuno pizzaovne, der forhandles på det danske marked.

Populære pizzaovne fra Effeuno:

 • Effeuno P134H 509
 • Effeuno P134HA 509
 • Effeuno P150H
effeuno p134h 509 pizzaovn

Effeuno P134H 509

Effeuno P134H 509 er – og har i årevis været – et populært valg blandt danskerne. Vi forstår godt den store begejstring for pizzaovnen, da den leverer rigtig meget værdi for pengene.

Effeuno P134H 509 byder, sammenlignet med tidligere modeller, på opgraderet konstruktion, opdaterede varmelegemer og øget luftgennemstrømning. Disse og andre opgraderinger gør pizzaovnen til en af de absolut bedste på markedet.

Denne model kan præstere en temperatur på op til 509 grader. Det betyder, at du vil kunne tilberede en pizza på 1 minut og 30 sekunder. Imponerende, ikke? Derudover er det værd at bemærke, at pizzaovnen byder på hele to termostater, således at der tilbydes individuel kontrol af undervarme og overvarme.

Specifikationer:

 • Mål: 54 x 59 x 27 cm. (ydre)
 • Vægt: 22 kg.
 • Diameter: 34 cm. (pizzastørrelse)
effeuno p134ha 509 pizzaovn

Effeuno P134HA 509

Effeuno P134HA 509 minder rigtig meget om føromtalte pizzaovn – af både navn og udseende. Denne model byder dog bl.a. på et lidt højere ovnrum, der gør det muligt at tilberede brød, calzone og meget andet. Du får med andre ord mere end bare en pizzaovn. Du kan betragte denne model som storebroren til Effeuno P134H 509.

Effeuno P134HA 509 er lidt dyrere end sin lillebror, men hvis du ønsker en pizzaovn, der kan bage andet end pizza, så er de ekstra penge givet godt ud.

Specifikationer:

 • Mål: 54 x 59 x 35 cm. (ydre)
 • Vægt: 27 kg.
 • Diameter: 34 cm. (pizzastørrelse)
effeuno p150h pizzaovn

Effeuno P150H

Effeuno P150H er ikke lige så populær som de andre udvalgte pizzaovne, men det er alligevel en model, der er værd at kigge nærmere på.

Denne pizzaovn byder på fordele som individuel kontrol af bundvarme og topvarme, stor diameter (lav 50 cm. store pizzaer), solid tre-lags dør og støjsvag lukning. Til gengæld kan pizzaovnen kun præstere en maksimaltemperatur på 450 grader. Dette kan være en udfordring, hvis du ønsker at tilberede en napolitansk pizza.

Specifikationer:

 • Mål: 69 x 69 x 27 cm. (ydre)
 • Vægt: 30 kg.
 • Diameter: 50 cm. (pizzastørrelse)

Fire gode grunde til at købe en Effeuno pizzaovn

Effeuno pizzaovne er noget af det hotteste inden for pizzaovne, men mangler du stadig svar på, hvorfor netop en pizzaovn fra dette mærke er et godt køb? I givet fald skal du læse videre.

Derfor kan vi varmt anbefale en pizzaovn fra Effeuno:

 1. Pizzaovnene er 100 % made in Italia (på alle punkter)
 2. Pizzaovnene har et flot design og vil derfor passe godt ind i dit køkken
 3. Pizzaovnene kan tilberede pizzaer på ingen tid (fra 90 sekunder)
 4. Pizzaovnene byder på høj brugervenlighed

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)