Cozze pizzaovne

Når du vil have en letvægs pizzaovn på gas

Når du er på udkig efter en pizzaovn, så er der forskellige ting, du skal have taget stilling til i forbindelse med valget. Nu hvor du er landet herinde på et skriv om Cozze pizzaovn, så har du helt sikkert gjort op med dig selv, at du er på jagt efter en pizzaovn, der ikke fylder for meget, ikke er for tung at bakse rundt med og sikkert også en, der ikke vælter hele dit budget med det samme.

En Cozze er netop en af nye typer pizzaovne, der er let tilgængelig og ikke koster alverden. Det smarte og det gode ved netop sådan en ovn er, at den kører på gas. Hvilket kan skabe dybe kløfter indenfor pizza området, for der vil selvfølgelig være mange, der sværger til, at en pizzaovn skal være brændefyret. Men ikke desto mindre så er en pizzaovn på gas virkelig smart for dig, der gerne vil i gang med at lave lækre pizzaer derhjemme. Netop derfor er Cozze blevet så populære. Selvfølgelig rider de også på bølgen fra især Ooni og de tidligere Uuni ovne, der banede vej for et helt nyt marked indenfor pizzaovn.

cozze pizzaovn 13
Cozze pizzaovn 17

Hvor stor en Cozze pizzaovn har du brug for

Der findes to størrelser af Cozze ovnen, som begge kører på gas. Hvor Cozze 13 er den mere mobile udgave og nok også den klassiske starter udgave, som de fleste helt sikkert vil kunne få rigtig meget fornøjelse og lækre pizzaer ud af.

Den er endnu nemmere at have med rundt i den praktiske Cozze bæretaske, man kan få til disse pizzaovne. Det vil sige, du kan have den med til sommerhuset eller på camping eksempelvis, hvor den er fornuftigt pakket sammen og lettere at have med at gøre end den større 17´er.

Har du husket det ekstra grej til din Cozze ovn?

Der findes forskellige ekstra typer tilbehør præcis, som du kender det fra især Weber verdenen.

Der er jo alt fra udebord til Cozze skærebræt. Du har også mulighed for at købe en ny pizzasten til din ovn, hvis den originale er gået i stykker eller af anden grund kræver udskiftning.

 

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)