#Reklame

Canadiske Broil King sætter nye standarder i grillverdenen

Broil King har i årenes løb for alvor vundet indpas i de danske hjem. Og det forstår jeg godt. De forskellige grill fra Broil King er kvalitet, der er værd at investere i. Med mere end 25 år på grillmarkedet har Broil King udviklet modeller inden for forskellige typer af grills, som man kun tør drømme om. Men faktisk er prisen for kvalitetsovnene ikke særlig høj sammenlignet med, hvad du faktisk får for pengene.

Så hvis du vil gøre drømmen om din egen Broil King til virkelighed, så har jeg her på siden samlet et overblik over de mest populære modeller – og så har jeg naturligvis hjulpet dig godt på vej med at beskrive, hvordan de forskellige modeller adskiller sig fra hinanden. Så kan du forhåbentlig blive klogere på, hvilken Broil King der passer bedst til dine behov og ønsker.

Køb en Broil King og giv dine grilldrømme ben at gå på

Broil King tilbyder gasgrills i et tidløst og stilrent design, som du kan bruge til at tilberede lækker mad hele året rundt. Lad os tage et kig på de forskellige grillserier.

broil king imperial

Broil King IMPERIAL

Broil King IMPERIAL er en serie af grills, der varierer i størrelser og fås i modellerne: 590, XLS SS, S490 SS, S590 SS og S 690. Gældende for hele IMPERIAL-serien er, at du får gasgrills designet efter professionelt madlavningsudstyr. Med en Broil King Imperial er der ingen begrænsninger for, hvilke retter du kan lave i din have.

broil king keg

Broil King KEG

Grillene i serien KEG er en kombineret kulgrill og rygeovn, så du kan nyde grillretter, der smager helt, som de skal. Med rygeovnsfunktionen når kulgrillene nye højder og forbedrer grillsmagen. KEG-serien fås i to modeller (indtil videre): 5000 og 2000.

broil king regal

Broil King REGAL

En anden serie, der har gjort sig meget bemærket hos eksperter og testpaneler, er Broil King REGAL. REGAL-serien er enestående og imponerer bl.a., fordi du får så mange funktioner og så lækkert design til en attraktiv pris. Regal-serien får du en kvalitetsrig gasgrill til en god pris. Serien indebærer følgende modeller: S 590, S 490, XLS SS, S590 SS, S490 SS, S520 COMMERCIAL, S410 COMMERCIAL og S440 SS. REGAL-serien giver dig uendelige muligheder for at udforske madlavning på grill.

Broil King SMOKE

Få en vaskeægte rygeovn fra serien SMOKE. Alle grillentusiaster drømmer om at kunne påvirke kød og grøntsager ved at tilføre den helt rigtige røgede smag. SMOKE-serien har 3 modeller: VERTICAL PROPANE SMOKER, OFFSETGRILL/RYGEOVN og VERTIKAL RYGEOVN GAS.

broil king baron

Broil King BARON

Med Broil King BARON-serien får du det unikke Broil King-system. Systemet indebærer robuste grillriste, som er lavet i smedejern. Derudover får du den enestående Flav-R-Wave-teknik i rustfrist stål og sidst (men ikke mindst) Dual Tube-brændere. BARON-serien er populær på baggrund af den innovative teknologi og elegante design. Serien indebærer: S 590 IR, 590, S 490 IR, 490, 440, 420, 590, 490, 440, 340 og 320.

Broil King PORTA-CHEF

PORTA-CHEF er serien til dig, der gerne vil have kvalitet med på farten. Med modellerne 320, 120 og 320 CART kan du tage en kvalitetsgrill med på stranden, i skoven eller i sommerhuset. Grillene er transportable, men til trods for det er de meget rummelige – så du sagtens kan kokkerere til hele familien.

broil king crown

Broil King CROWN

CROWN er en anden serie fra Broil King, som er noget for sig selv. Du finder modellerne: 320, 490, 420, 310, CART 480, CART 410, CART 430, CART 330 og CART 310. Når du tjekker denne serie ud, så læg mærke til de smukke detaljer i rustfrit stål, herunder bl.a. sidebordfronter, håndtag og kontrolpanel.

broil king gem

Broil King GEM

Broil King GEM er en serie af modellerne: 340, 330, 320 og 310. I GEM-serien er Broil King ikke gået på kompromis med den høje kvalitet, men har gjort haft fokus på pladsoptimering i serien. Grillene kan derfor på baggrund af størrelserne og sammenklappelige sidebord stilles selv pladsknappe steder.

Broil King har også en serie med Built In-Grills, som passer perfekt til udekøkkenet. Indbygningselementerne fra Broil King er i meget høj kvalitet og kan fås som både indbygningsgriller, kulgrill, indbygningsmoduler, rygeovne, skabsmoduler og dertilhørende tilbehør til alle moduler.

En investering, der betaler sig i det lange løb

Min personlige holdning til Broil King er, at det virkelig er kvalitetsgrille til gode priser. Derudover er jeg stor fan af, at man kan tilkøbe reservedele til grillene.

Det betyder, at hvis du efter mange års brug af grillen ønsker at optimere grillens evner, så kan du nemt bestille reservedele hjem og forny grillens levetid. På den måde er en Broil King en langtidsvarende investering – og hvis du spørger mig – en rigtig god én af slagsen.

(Links/knapper kan være reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)